Sledujte nás

Analýzy

CHELSEA – MAN CITY … Premier League, 9.kolo

epl 2Scientológia verí, že človek je nesmrteľná bytosť, jeho schopnosti sú neobmedzené, len o tom nevie, a jeho skúsenosti siahajú ďaleko za jeden praobyčajný život. Ak tomu rozumiete a veríte asi ako ja, a viete si zároveň trávenie nedeľného popoludnia, stvoreného na kratochvíľu a relax predstaviť aj inak, ako katakombickým vŕtaním sa v sektárskych mimózach, pozývam vás do krajiny ruže, duba, 3 levov, a kríža svätého Juraja…Rovno na Stamford Bridge.

Na juhozápade Londýna dnes futbalovo koncertuje nebobelasá Aguero Flamengo Band, ktorej práve spomenutý frontman vyskúša pri svojej súčasnej letálnej forme prvýkrát v ligovej kariére za Manchester City /6.miesto tabuľky Premier League/ streliť gól v štvrtom zápase za sebou. Citizens sú v doterajšej sezóne výraznejší doma na Etihad Stadium ako na ihrisku svojich rivalov, bez Kompanyho vzadu /zranené stehno/ navyše často dezorganizovaní ako česká ODS-ka po voľbách /aj pred/. Anglickí majstri z r.2012 stále bez Martina Demichelisa /zranené koleno/.

Chelsea /5.miesto tabuľky/ vyzerá herne stále lepšie, živšie a sviežejšie, doma na Stamforde neprehrala už 13 posledných ligových zápolení /11 víťazstiev/, a v tejto sezóne neikasovala ani raz viac ako jeden gól. Oscar sa trafil už 4-krát, presne toľko ako za celú sezónu 2012-13, ožíva Samuel Eto’o, a priam zázračne i pozenitový Fernando Torres. Dang, what´s your potion, Jose?

Hosťujúci Skyblues vyhrali zo svojich posledných 15-ich tripov na Stamford Bridge jediný /2:4, 2012/, a aj dnes sú pri kurze 2.4 miernymi favoritmi Mourinhovi borci.

Chelsea – Man City 2:1…skúsime to ešte raz s Torresom… A samozrejme Hazardom a Aguerom.

A či scientológovia, či budhisti, verne laďte kanál. 820 miliónov libier pokope a v živom mäse sa nevidí behať len tak a hneď každý deň…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
2 komentáre

1 komentár

  1. stew

    27. októbra 2013 at 9:24

    davam 20 e na city, potom predam ak pojde..snad vyjde, nie ako real vcera…i ked CO SOM /v blogu/ NAPISAL, NAPISAL SOM:)

  2. stew

    27. októbra 2013 at 17:59

    hm…asi sa predsa len dam na tu scientologiu:))

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy