Sledujte nás

Analýzy

CAPITAL ONE CUP … 4.kolo, streda

boasFootball League Cup 2013-2014, dnes známy aj ako Capital One Cup – hlavným sponzorom podujatia je finančná skupina Capital One – zaznamenáva v súčasnosti 54.sezónu svojej existencie, a je vyraďovacou súťažou 92 najlepších futbalových tímov Anglicka a Walesu, súťažou, víťaz ktorej putuje rovno do 3.kola súťaže Európskej Ligy UEFA 2014-2015. Píše sa 4.kolo…

TOTTENHAM – HULL

Ako kedysi pravil veľký sir Ferguson, momentálne štekliaci ostrovy za La Manche na dračku predávanými spomienkami jeho poslednej knihy, dobyť Capital One Cup nie je síce žiadnou slávou, každopádne sa ale docela oplatí vyhrať.

Na drne White Hart Lane neprehrali domáce Kohúty v Ligovom pohári od roku 2000, dovedna 18 zápasov, pričom spomínanú trofej získali už 4-krát /1971, 1973, 1999, 2008/. V Premier League píli nateraz štvrtý Tottenham ostrým, z 9-ich duelov prehral len dva, a dnes je ON práve tým, čo by vám na krízou hlodanom svetovom trhu dneška mal so 70-percentnou pravdepodobnosťou priniesť zhruba 23-percentné zhodnotenie vášho vkladu. Za jeden večer, v deravom pyžamku, a zo zánovného gauča s vychladeným Šarišom. Favorit pri kurze 1.38.

Kouč Andre Villas-Boas stále bez zranených Dannyho Rosea a Younesa Kaboula.

Hull City /10.miesto Premier League/ je v 4.kole Ligového pohára po prvýkrát od r.1977-78, kde onehdy podľahol Arsenalu /5-1/. V súťaži Capital One Cup sa stretol so súperom z najvyššej anglickej súťaže doteraz a spolu 7-krát, a okrem vyradenia Wiganu Athletic v r.2008 vždy vypadol.

Dnešní sokovia si v súťaži Ligového pohára zmerajú sily vôbec po prvýkrát, pričom Tigre z Hull City premohli Tottenham na jeho pažiti zatiaľ iba raz /1-0, Premier League 2008/.

Tipovať Capital One Cup odporúčam iba závislým, keď už ale, skúste výhru /3:1/ pre Boas Villas Band. Istotne by som ale počkal InPlay aspoň do polčasu.

NEWCASTLE – MAN CITY

V St James‘ Parku budú domáce Straky /11.miesto tabuľky Premier League/ bojovať o postup do 5.kola súťaže Ligového pohára po prvýkrát od r.2006, a kouč pruhovaných Alan Pardew sa netají tvrdením, že práve tento turnaj je pre jeho borcov v novej sezóne onou základnou prioritou. Po prehre v Wear-Tyne derby proti Sunderlandu v minulom kole Premier League je motivácia dnes domáceho underdoga bezpochyby o to väčšia.

Newcastle v svojich radoch aj so zadákom Mapou Yanga-Mbiwaom, stále však bez Fabricia Colocciniho /triesla/ a Stevena Taylora /stehno/.

Manchester City skóroval v League Cup na ihriskách svojho rivala v každom z jeho posledných 13-ich zápolení, naposledy sa tak nestalo v r.2002, kedy ho premohol Wigan v 3.kole /1:0/. Proti Newcastlu sa strelecky darí kopačkám Yaya Toureho /5 gólov v Premier League/, stroj na blysk miliárd zas skrýva torpédo v žilách Sergia Aguera. Postaví na pľac superbijca futbalový šachista Manuel Pellegrini?

Hartovi v bráne po ligovej mimóze proti Chelsea už BOHAto „nakládol“ každý plátok sveta, nebudem pridávať. V bráne millionarios každopádne čakajme Costela Pantilimona. A ktovie, či nie na dlhšie…

Šíky City ozdobí vrátivší sa Jack Rodwell, istota štartu Vincenta Kompanyho ostáva „gone with the wind“. V týchto dňoch obzvlášť…

Posledných 8 vzájomných stretnutí Citizens vyhrali, posledných 14 neprehrali, naposledy v r.2005. Straky dnes potrebujú silný zob, dobrý kop, presný lob. A Ben Arfu. Napriek tomu vsádzam na bohatších – 1.75 „šeoplaci“…

Že dočítania a dopísania, amigos…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy