Sledujte nás

Krátke príbehy veľkých

KRÁTKE PRÍBEHY VEĽKÝCH – Martin Staszko

Kompjuter v hlave a skromnosť v srdci – víťazná kombinácia malého velikána…

Krátke príbehy veľkých - Martin Staszko

Na základnej škole skáče do diaľky, na strednej začína hrať mariáš a vsádzať na športové zápolenia. Na ostravskej Technickej Univerzite dokážu tieto a podobné aktivity mladíka už nielen uživiť, no priložiť mu na účet i pekných 400 000 českých korún /14 000e/ ročne. Hádže šípky, je skvelým šachistom. Po vysokej škole nastupuje do třineckých oceliarní…

V r. 2007 začína hrať Martin Staszko poker. Pracuje ako predák v továrni Hyundai Nošovice, „velí“ asi 200 robotníkom a zarába 30 000 českých korún /1 200e/ mesačne. Vstáva i o piatej ráno, aby stihol 12-hodinovú šichtu a po nej dlhý posed pri pokri. Hrá online, a za večer dokáže urobiť peniaze ekvivalentné svojmu polročnému príjmu vo fabrike. Na nočný odpočinok má napoleonských 4 – 5 hodín.

V r. 2010 vyhráva vo Francúzsku 35 000e a opúšťa výrobné haly. Poker sa stáva jeho misiou. Rok nato dobýja milióny v Las Vegas /v prepočte 98mil českych korún/, a porazí na antibiotikách a s horúčkou okrem iného i 6864 súperov.

„Šachy ma naučili dlhým sedeniam za stolom a vyžadovali si vždy oveľa viac prípravy ako poker. Tento je oproti nim hračkou, ktorá však vynáša neuveriteľne viac“, dodáva dnes nenápadný, 37-ročný rodák z českého Třinca.

Martin Staszko. Kompjuter v hlave a skromnosť v srdci – víťazná kombinácia malého velikána…

Nech sa páči VIDEO:

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Krátke príbehy veľkých