Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 18.kolo /štvrtok/

FOOTBALL/ITALIAN CHAMP/ATALANTA BERGAMASCA v INTER MILANOKalendár listuje 26.december, druhý deň Vianoc, Deň dobrej vôle, Lá Fhéile Stiofáin, za La Manche známy Boxing Day, a k jeho pokoju a radosti nemôže neprispieť i sama najrozšírenejšia hra na zemeguli. Hra, ktorá vznikla údajne práve tu. Vitajte v 18.kole Premier League !

CHELSEA – SWANSEA

Futbalový lišiak filozof. Stratég. Šašo divadelník. Napoleon. Mág taktiky. Grumpy face. Mourinho. Jose. The Special One. Ťažko budete hľadať na planéte sofistikovanejšieho krajčíra futbalových matov šitých na kohokoľvek, spýtajte sa Wengera, či Guardiolu. Jose zotrel ofenzívu Arsenalu v minulom kole futbalovej šľachty na Emirates ako vy pred rokmi tabuľu v učebni fyziky, nenechajúc Gunners na domácom drne vystreliť za polčas čo len raz na bránu The Blues. Tupá 0:0 uspala aj Beckhama v ochozoch a biedu londýnskeho šlágra 100-tisíc za týždeň zarábajúcich borcov neospravedlní ani decembrový sneholejak nad Big Benom.

 Swansea vyhrala v lige na Stamford Bridge jedinýkrát v histórii /r.1925 !/, z posledných 13-ich duelov celkovo zvíťazili laudrupovci len dvakrát, dnes im na juhozápade Londýna dáva šancu kurz 11.5 a potom už nikto.

Verím vševedovi Mourinhovi. Chelsea porazí Labute pri kurze 1.35. Skúste trafiť strelcov Chelsea a večer ste na Markíze. V prime time.

 

 MAN CITY – LIVERPOOL

suuaa

V absolútnom hite kola hostí tretí lídra, ktorý na pôde súperov zďaleka nedominuje tak, ako jeho superbombér Suarez v koncovke – len v decembri sa Luis trafil neskutočných 10-krát, zlomiac rekord Premier League v počte gólov jedného futbalistu za 1 mesiac, celkovo ich streliac 29 v 26-ich dueloch v tomto kalendárnom roku. Súhlasia i antiliverpoolisti, že žiaden tím na ostrovoch nedisponuje v súčasnosti hráčom kubatúry Luisa Suareza. Rodgersovci avšak vyhrali vonku iba jedno zo svojich posledných 5-ich zápolení v top flight a dobermanská sila City doma na Etihad ježiaca chlpy i pleši neveští ani dnes nič zadarmo.

4.7 na Liverpool je číselko hodné skusu, v belasom Manchestri to však bude večer najskôr ďalšia „bostonská mlátička“ SkyBlues pri kurze 1.8. Čo i bez Sergia Aguera, Matiju Nastasica, či Pabla Zabaletu.

Skúsim netradičných 4:2, oba tímy skórujú. Červená karta Škrteľ.

 

Futbal, tak ako život, má svoje evanjelium. Šírte ho. A ak je nutné, použite i slová. Pekný zvyšok Vianoc, amigos…

 

 

 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy