Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 20.kolo /streda/

???????????????????Google sa mal stať novým Applom a prezentovať svoje automaticky riaditeľné vozidlo, cena zlata mala naďalej stúpať, spoločná európska mena, onen chronický pacient intenzívnej inflácie, nemala prestať dýchať, slnečná aktivita mala vrcholiť v erupcii nevídaných búrok, čínskemu horoskopu začal vládnuť Had – symbol múdrosti, inteligencie a rozhodnosti, u nás ale nebezpečenstva a zrady, k moci sa mala predrať éra tabletových počítačov, dominovať malo číslo 6, číslo Venuše, čo krása, láska, partnerstvo a hojnosť jest, vedomie sa malo prebrať z dlhého spánku a svet nadýchnuť k ďalším unikátnym 365-im dňom svojho bytia, otvárajúc Pandorinu skrinku tajomnej štvorcifry 2013…Nuž, rekapitulujte, priatelia, ktoré z predpovedí vyšli, šestku však už nezastaviteľne strieda sedma, vstúpte tak v mysterióznu ríšu dohadov, predikcií, špekulácií, poloprávd, i proroctiev, vstúpte v adrenalínovú ríšu vlastného výberu, tipu a hry. Vitajte v roku 2014, amigos ! A vitajte znova v Premier League !

 

SWANSEA – MAN CITY

City /2.miesto tabuľky/ v svojich posledných dvoch vystúpeniach na Liberty Stadium nedokázalo skórovať ani raz, z ostatných 24 možných bodov v Premier League však nazbierali pellegriniovci až 22, streliac v 19-ich odohraných kolách bezkonkurenčných 54 gólov. Favorit duelu pri kurze 1.67, čo i bez Davida Silvu, Sergia Aguera, Martina Demichelisa i Micah Richardsa.

swansea_city_logo_1280x800Labute z Walesu nevyhrali 5 ligových duelov za sebou /3 remízy/ a s odchodom formy Michua akoby kompletne odišiel aj ich herný esprit. V štatistikách proti Manchestru City je to tiež na barly, 2 eurá na ich výhru InPlay na Betfair pri kurze 5.7 sú ale na zváženie. Labute sú doma silné, spokojne môžu držať remízu pekne dlho, pri ich vedení klikajte Lay Swans, peňažná výhra istá /viď blog „Keď vsádzať na lúzra neznamená ním aj byť“/.

 

LIVERPOOL – HULL

Dva posledné zápasy, dve prehry a kôpka neprajnosti osudu na účet Reds. Je zaujímavé, že maličkosti, akými bol v predminulom kole odpískaný /ne/offsajd Sterlinga, či neodpískané penalty /aspoň jedna určite/ v dueli proti Chelsea v dôležitých štatistikách o pár rokov už nikde nenájdete, každopádne práve tie stáli rozbehnutý, a určite nie ako ich obaja súperi horší Liverpool plných 6 bodov. V ceste za vytúženou špicou manko ako v kase pani Nory, o to viac, že v súbojoch proti ašpirantom na titul Manchestru City a The Blues. Na Anfield Road by si to mal dnes pri kurze 1.3 odskákať práve Tiger z Hull City, ťažko totiž uveriť, že by v súčasnej brilantnej forme hrajúci Merseysiders prehrali 3 duely za sebou. V domácom prostredí strelili viac gólov ako oni už len Manchester City, pripočítajte na Rodgersovej lavičke /?/ po zranení vrátivšieho sa Stevena Gerrarda a nepovedzte, že Anfield Road sa nepremení na novoročné pohrebisko pruhovaných borcov Steva Brucea.

Že Suarez nikdy proti Hull City neskóroval? Groš na uruguajskú krv…

 

SOUTHAMPTON – CHELSEA

Pohľad na výsledky domácich Saints v nedávnych zápasoch je zradný, päť ligových prehier z ostatných 8-ich ligových duelov neodzrkadľuje ich futbal nemiznúcej noblesy. Z posledných 8-ich duelov proti Chelsea Svätci 6 prehrali, dnes na St.Mary´s Stadium by som ale spokojne zopakoval ťah popísaný pri Swansea – City. Pri kurze 4.

 

A s tipovaním stále, naďalej a furt opatrne. Aby vám futbal vždy dával to, čo vám život berie. Nie naopak. Šťastný Nový rok 2014, amigos!

 

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy