Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 21.kolo /sobota/

Chelsea-Hull-CityParohy rastú najlepšie na lysine, futbal sa najlepšie hrá na tráve. Tej anglickej, samozrejme. Vitajte v ďalšom kole Premier League, amigos!

HULL – CHELSEA

Na KC Stadium prichádza Mourinhov Big Band bez dirigenta Franka Lamparda a kontrabasu Branislava Ivanovica, inak ale v plnej sile, zrelom kvase a elitnom vydaní. Chelsea inkasovala v doterajšom priebehu súťaže len 19 gólov /menej na konte má už len Arsenal – 18/, z posledných 5-ich stretnutí The Blues štyri vyhrali, karma i nirvána tímu točí belgickú ruletu s názvom Hazard. Jeden zo zápasov, ktoré The Special One jednoducho neprehráva. 1.62 na výhru londýnčanov. Skvelé číslo, už len zrátať drobce v kešeni.
Hull City dostáva na domácom drne málo gólov /nateraz 6/, borcov zo Stamford Bridge porazil naposledy v r.1988, ak dnes dáte Tigrom šancu, tak pri kurze 6.8 – pri remíze v 60.minúte pri kurze cc 3 už určite predať InPlay /Betfair only/.

Skúsime mourinhovských 1:2… žeby Ba?

 

Norwich-City-v-Everton-Premier-League-2178620EVERTON – NORWICH

V Goodison Parku sú modrí liverpúli silní ako šluk z komunistickej Marsky, z posledných 48-ich bodov tu získali 39, celkovo si The Toffees v tejto sezóne navyše dokázali udržať čisté konto až 8-krát /iba Arsenal má viac – 9/. K dispozícii už by mali byť Ross Barkley a Leighton Baines.
Kanáre z Norwichu sú na 15.mieste tabuľky, posledných 5 kôl bez výhry a s viac ako štedrými 33 inkasovanými gólmi na konte. Dnes pripočítajte určite ďalšie dva.
1.41 na martinezovcov, Lukaku je povinnosťou rovnou nedeľnej homílii.

Môj tip je 4:1

 

Swansea City Vs Manchester United Chicharito runMAN UNITED – SWANSEA

Strach zo smrti je nepochopením nutnosti, v prípade United by už i Baruch Spinoza ťažko napísal čosi nové. 4 prehry zo 6-ich posledných domácich duelov Devils šokujú Čega, frustrujú Kiwiho a desia tipéra. Lichá bezduchosť, plašenie tieňov, prebolestný tranzit Červeného Diabla z Old Trafford. WhatupLads??? 1.61 na United doma, verte-neverte, to bolo číslo proti tímom druhého sledu ozaj len dávno, pradávno a kedysi …
Labute /13.miesto tabuľky/ sú vonku silnejšie ako doma, každopádne ďaleko za svojim nedávnym leskom, keď doteraz zaznamenali iba 5 výhier z 20-ich zápasov top flight. Ak ich dnes Devils kompletne neupečú na grile Theatre of Dreams, v tejto sezóne sa tento definitívne otočí v planú halucináciu Theater of Nightmares.

United zvíťazia 3:1

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Skúste znova raz tie svoje a dočítania zajtra, amigos !

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy