Sledujte nás

Analýzy

ATLÉTICO MADRID – FC BARCELONA

frfrfKeď hrajú dvaja to isté, nemusí to byť vždy remíza…

La Liga ponúka povianočnú delikatesu snov, na 54-tisícovom Vicente Calderon Stadium privítajú simeoneovci katalánskeho lídra tabuľky španielskej futbalovej elity. Oba tímy nazbierali doteraz rovnaký počet bodov /49/ a majú na konte aj rovnaký počet výhier, remíz i prehier /16,1,1/. Atlético je pod vedením Diega Simeoneho parádnym balíčkom úžasných prekvapení a dnes ho čaká určite najväčší zápas za posledné roky – ak totiž porazia pruhovaní katalánskeho favorita, ich sen o titule naberie viac než reálne rozmery.

Diego Costa teda alebo Lionel Messi? Perla blaugranas údajne nenastúpi od začiatku duelu, každopádne v tom cítiť iba jeden z veľkých/?/ ťahov Tatu Martina. Messi strelil Atléticu v 14-ich zápoleniach 17 gólov, a nielen dnes bude jeho pobyt na ploche tým absolútne kľúčovým na váhach Úspech-Neúspech. Ľadoborec Diego Costa v domácich farbách je s 19-mi gólmi druhým najlepším strelcom v La Liga. Otázka času kedy borec opustí španielske drny, anglickí skauti už rok krížia meče kto z koho.

Totálny petting techniky, pnutie naj/z/dravšieho kalibru a dominancia ofenzívy na oboch stranách. Neverím, že nemáte jasné, akú polohu budete zaujímať dnes večer o 20:00. Kanál SkySport 4, amigos.

Barcelona neprehrá. Oba tímy skórujú. Môj tip je 1:2. Messi Mussí…

Že zážitoček, priatelia…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy