Sledujte nás

Analýzy

CHELSEA – MANCHESTER UNITED … PREMIER LEAGUE 2013/2014, 22.kolo /nedeľa/

imageFutbal je dosť vážna choroba a akýkoľvek pokus liečiť ju ju jednoznačne len a len zhorší. Dnes popoludní to na celých ostrovoch Williama Dobyvateľa vyzerá na jediné. Na rýchlu záchrannú pomoc…

Bez Rooneyho, Persieho a hádam i Lamparda môže prestížny duel na Stamford Bridge podvedome strácať „gľanc“, futbalová top značka Blues a Devils ale svojim objemom nepustí skepsu ďalej. O 17:00 nášho času prepne Super Sunday za kanálom výhybku bežného života do módu „extraordinary“ a začne nekompromisne písať ďalšiu časť kultovej rozprávky Ako sa Jose pasoval s United. Spomeniete si na jej prvú kapitolu z r.2004 a Mourinhove-Costinhove smrtiace FC Porto v poslednej minúte duelu Ligy majstrov na Old Trafford? Jose the Glorious, i keď dnes si už sotva kto spomenie ako onehdy Diablov jasne prefackoval osud i arbiter dohromady.

Jose Mourinho ako kouč The Blues nikdy proti Manchestru United na domácej tráve neprehral a ak dnes zvíťazí, bude to jeho presne sté víťazstvo v Premier League. Chelsea je v hernej kráse šetrná ako charizma pani Mezenskej na TA3, každopádne na Stamford Bridge tankuje vysoký oktán, keď neprehrala už 19 duelov – od januára 2013 /QPR 0:1/. Eden je raj a Hazard je hazard. Vsaďte na oboje, nemôžete v dlhodobom merítku prehrať.

V posledných 7-ich ligových zápoleniach na súperovom drne United ani raz neprehral /5 víťazstiev/, 6 prehier z 21 odohraných duelov je ale pri zvážení futbalovej kubatúry Red Devils tak na tretiu časť Hugových Bedárov.

Filozofiu stávok na podobné duely zahŕňa teória eko-psychológa Michala J. Cohena, ktorý verí, že človek má 53 zmyslov, keďže je to ale nadlho a vás už svrbí ruka závisláka, tak potom jednoznačne klikajte radšej 5e na United pri 5.5, ako 10e na Chelsea pri 1.76. Zásadne InPlay na Betfair, pri akomkoľvek možnom vedení Devils klik Lay United. Zaručená výhra. Opakujem. Zaručená!

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Užite si tak nedeľu a v pondelok skúste tie svoje. Dočítania, amigos !

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy