Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 26.kolo /streda/

Manchester-United-Arsenal-Wayne-Rooney

Dobrí umelci kopírujú, najlepší kradnú. Aj preto je futbal často viac ako umenie…

ARSENAL – MANCHESTER UNITED

Ar5enal a podobné vtípky preleteli reálnym i virtuálnym svetom médií po demolácii Gunners v poslednom kole na Anfield Road /Liverpool – Arsenal 5:1/, nešťastný pád Wengera na letisku, či „neviditeľnosť“ miliónovej akvizície Ozila na ihrisku akoby súviseli s celkovou antikarmou dňa. Dnes na severe Londýna zápas pravdy. Bol to v meste Beatles len momentálny lapsus a zadretý kanón Gunners, alebo začiatok ich konca a s ním spojených snov o titule?

Trpezlivosť musí byť cnosťou, pre Manchester United obzvlášť, po remíze na tráve kedysi ich nedobytnej pevnosti na Old Trafford v ostatnom kole proti poslednému Fulhamu /2:2/ to v Divadle Snov už ale v tieto dni ostáva ozaj všetko iba planým snom. Čierne diery sú vo vesmíre, červené v obrane Devils, čo bude platný dnešný možný úspech Diablov po nevratných stratách proti ligovým „slabingerom“, to už nevie poriadne ani Moyes. David, Môj Des…

Skúsim 1:1

 

EVERTON – CRYSTAL PALACE

Everton bol v predošlom kole na White Hart Lane lepší domácich Kohútov, no predsa prehral / Tottenham – Everton 1:0/. Mirallas postaví ekvilibristikou i ofinu na 60-ročnej hlave, keď martinezovci nechcú definitívne stratiť šance na prvú štvorku, musia dnes chlapcov z „kryštálového paláca“ poslať domov s prázdnou.

Skúsim 3:0, Mirallas

 

negredoMANCHESTER CITY – SUNDERLAND

Sýty neverí hladnému, spitý hlavnému, City sebe samému? Pellegriniho futbalová drvička po sérii gólovej brutality zlámala najprv doma zub na Chelsea /0:1/, v tom predošlom nestrelila gól 16-mu Norwichu /0:0/, dnes to na Etihad Stadium nezávidí Sunderlandu ani Kličko.

Skúsim 4:1

 

Tipujte, vsádzajte, hrajte a hlavne neuverte, že vyhráva vždy tiket, ktorý nepodáte. Dočítania, priatelia !

 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy