Sledujte nás

Analýzy

FA Cup, 5.kolo /sobota/

FOOTBALL/ITALIAN CHAMP/ATALANTA BERGAMASCA v INTER MILANOV tieni veľkej Soči volá Football Association Challenge Cup, najstaršia futbalová súťaž na svete. To ak by ste sa náhodou nudili…

MANCHESTER CITY – CHELSEA

Dnes idem na Etihad Stadium rovno a znova proti The Special One, nik ma pri stávkovaní neokradol v živote viac, ako práve sivý vlk z Portugalska. V našom nateraz večnom súboji na diaľku nejde teda ani tak o peniaze, ako práve o ne, so spomenutou výzvou, hladkajúcou nešťastie ega utopeného v planej ješitnosti navyše. Chelsea naposledy v lige znova sklamala, keď jej Anichebe svojou trefou pred koncom ukradol  3 body /a nám 30 eur – remíza proti West Brom 1:1/, Manchester City sa v Premier League zadrel v gólovej smršti takisto, padnúc v jej tabuľke razom na 3.miesto.

V boji o prestíž belasej a modrej dnes rozhodnú silnejšie lavičky. Aj preto pellegriniovci.

 

SUNDERLAND – SOUTHAMPTON

Stadium of Light zažije 61-vý duel dnešných sokov, ktorých štatistika výhier je vyrovnaná ako sen Quasimoda – 22:23. Sunderland získal FA Cup v rokoch 1937 a 1973, Svätci zo Southamptonu v r.1976, keď vo Wembley porazili Manchester United.  Verím svätým aj Svätým, a preto predpokladám, že pochettinovci neprehrajú.

 

A pamätajte. Každú pevnosť dobyjete. Pokiaľ na to máte peniaze… Jose?:)

Pekný víkend, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy