Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 27.kolo /sobota/

hazard-453331Veľký pes vždy zbije malého, toľko aspoň teda pán Lešický. Nám dnes znova ostáva len vybrať kto je kto.

 CHELSEA – EVERTON

Modrá bitka prvého so šiestym na Stamford Bridge, šláger kola, súboj veľkých futbalových stratégov M vs M – Mourinha a Martineza. John Terry je späť, David Luiz stojí pre svalové zranenie, Gary Cahill má problém so stehnom. Skutočnosť, že Lukaku, ktorý prišiel do Evertonu na hosťovanie práve z Chelsea nemôže proti svojmu klubu nastúpiť práve z tohto dôvodu je futbalovou komédiou, v tom úplný súhlas s Wengerom.

Chelsea neprehrala s Toffees posledných 18 vzájomných ligových stretov /9 výhier, 9 remíz/, doma na Stamford Bridge je 22 ligových zápasov bez prehry, kurz na herne určite o dobrý level krajší Everton tak nájdete relatívne vysoko a pri šťastom čísle 7.

Modrá predstavuje tradíciu, stálosť, matriarchát, čo pretrvá veky. Toľko aspoň teda psychologička Bulčíková.

Skúsime 2:1, Hazard

 

ozzy_2671674bARSENAL – SUNDERLAND

Arsenal v Lige majstrov doplatil na chrípku choré pravidlo UEFA trestať faul v gólovej šanci hneď dvakrát – penaltou a červenou kartou. Dohrávať pol zápasu o desiatich, navyše proti Bayernu Mníchov, to nedokáže bez ujmy ani Real Madrid, prehra 0:2 na Emirates je pre Gunners tak nateraz konečnou v kolotoči Champions League. A tak trocha chudák našinec, čo s vypísanou dovolenkou, boľavým hrdlom a ťažko zháňaným lístkom, okoreneným letenkou cestoval vo februárovom daždi z Košíc k Temži za superšlágrom.

Premier League je inou, a pre Delostrelcov stále živou métou, ak chcú wengerovci držať krok so špičkou pelotónu top flight, nemôžu dať topiacemu sa, no vonku už 6-krát po sebe neporazenému Sunderlandu /18.miesto/ väčšiu šancu. Už keby len ten Ozil ožil. Pri penalte najbližšie poriadny rozbeh, Mesut. Bo každá nepremenená je zle kopnutá. Toľko aspoň teda Lizarazu.

Tipujem výhru Arsenalu pri kurze 1.3

 

Stoke_City_2671826bMANCHESTER CITY – STOKE

Barcelona nakrájala Citizens v utorkovej Lige majstrov ako teta za pultom šunku v Bille, demonštratívne povýšiac prihrávku na umenie /City-Barcelona 0:2/. Ozaj zvláštny pocit vidieť ako doma takmer suverénne mužstvo v Premier League dostáva na frak od katalánskej upinkanej „nudy“. Borci zo Stoke prichádzajú na Etihad Stadium ale z úplne že iného kina, a vy, čo veríte, že by Pellegriniho ekipa mohla pustiť doma body dvakrát za sebou to skúste pri šumnom kurze 20. V opačnom prípade 1.17 na víťazstvo domácich SkyBlues.

Ak  chcete získať istotu, musíme vylúčiť všetky ostatné skutočnosti. Toľko aspoň teda Descartes.

Môj tip je 3:1, Negredo

 

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Toľko aspoň teda na dnes ja. Dočítania, amigos!

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy