Sledujte nás

Analýzy

TOTTENHAM – FC DNEPROPETROVSK, Európska liga

Jermain-Defoe-002Londýnski Spurs budú doma na 36-tisícovom White Hart Lane doháňať jednogólovú stratu z prvého zápasu na Ukrajine /1:0, prvá prehra z 9-ich duelov Tottenhamu v Európskej lige/ už bez piateho najlepšieho strelca svojho klubu v histórii Jermaina Defoea /143 gólov v 363 stretnutiach/, ktorý sa mal v tomto dueli s tu jemu vernými lúčiť aktívne na ihrisku, svalové zranenie mu to však dovolí len počas polčasovej prestávky. 31-ročnej futbalovej gazelky s dynamitom v nohách bude ozaj škoda, kopať futbal v Toronte a podobných ligách je už ale asi oným večným osudom veteránov. Za 6miliónov libier do kasy Spurs, celkom slušný “bargain”…

Kohúti už by mali nastúpiť so stredopoliarom Sandrom (lýtko) a pravým bekom Kyle Walkerom (bok), zato bez Dannyho Rosea a Etienne Capoueho, ktorí sa obaja zranili v nedeľu proti  Norwichu. Inak, i tu Hotspur pustili perie 1:0, štrbiac tak svoje nádeje ako piateho tímu rebríčka Premier League kvalifikovať sa do nového ročníka Ligy majstrov.

Dve prehry borcov z White Hart Lane za sebou mi nechcú dať veriť, že príde i tretia, povedané inak,  Dnepropetrovsk precestoval 2 508 km na sever Londýna  akurát tak ozdobiť manželky Gucciho podväzkami z Oxford Street.

Ak ma rozrežete napoly, vykrvácam vo farbách klubu, vraví boss Spurs Tim Sherwood.

Nuž, Tim, pri 1.68 za dvacku. A noooo monkey business, mate…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy