Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 34. kolo /sobota/

Manchester City v Southampton - Premier LeagueNiečo vyše sto kilometrov juhozápadne od Londýna nájdete jeden z hlavných prístavov Spojeného kráľovstva s údajne najväčšími výletnými loďami na svete. Na sútoku riek Test a Itchen leží oblasť obývaná už od doby kamennej, dnes mesto v Anglicku známe ako „Soton“, oficiálne Southampton. Vitajte v 34.kole Premier League, priatelia.

SOUTHAMPTON – CARDIFF

Borci zo St.Mary´s Stadium sa po metrovom offsajde Citizens a následnom góle na Etihad Stadium v minulom kole rozsypali na púder, fasovali štvorku, a čo je najhoršie, na pol roka stratili anglického reprezentanta a najefektívnejšiu ozdobu svojho útočného hrotu Jaya Rodrigueza /17 gólov/, roztrhnuvšieho si predný krížny väz v kolene. Svätci na 8.mieste tabuľky Premier League sú na domácej pažiti pri kurze 1.5 jasným favoritom, proti topiacemu sa Cardiffu /19.miesto tabuľky/, stále neschopnému nájsť v lige anglickej futbalovej veľmože vlastnú tvár, vskutku dosť výrazným.

So spomínaným Rodriguezom v zostave by sa vklad na výhru Saints pri dobrej nálade, lepšom zvážení a s najlepším úmyslom mohol hýbať aj okolo stovky, jeho absencia nám poniektorým akiste ušetrí nie najpotrebnejšiu sobotnú hypertenziu. Vy, hladní po spravodlivosti, určite skúste. Za menej.

C´moon you Soton!

Tipujem 3:1, Lambert 2, Lallana

 

150936762_2819511SUNDERLAND – EVERTON

Dnes hosťujúci Toffees predviedli v predošlom kole doma v Goodison Parku doslova spektakulárny futbal a rozprášiac delostrelcov z Arsenalu poslali týchto po trojgólovom náklade domov k brudnej Temži na hluchých koňoch. I dnes bude platiť, že proti martinezovcom nevsádzam, Mirallas, Barkley a Lukaku definitívne prederavia poslednému Sunderlandu liché spoďare.

Verím trénerovi pruhovaných zo Sunderlandu Gus Poyetovi, že jeho Čierne mačky zachráni už len zázrak. A ak veríte, že sa tento stane práve dnes, skúste iné náboženstvo.

Nevýhra domácich Black Cats pri kurze 5 /LAY Sunderland/, 99%-ná výhra tipéra.

Tipujem 1:3

 

Norwich-FulhamFULHAM – NORWICH

Keď rozdávajú rany menší, neznamená to, že bolia menej. Boj o prežitie v Premier League už začal a dnes núka v Londýne jeden zo svojich stretov na Craven Cottage, kde podľa všetkého začína zaberať fluidum 60-ročného nemeckého Napoleona, zvaného i Demon Headmaster, Felixa Magatha. Fulham porazil naposledy domácu Aston Villu /1:2/ a v prípade dnešnej výhry sa môže na 2 body priblížiť práve Norwichu, susedovi z konca tabuľky /17.miesto/. Nielen Magath vie, že ide o takmer kľučový duel, ktorý už o pár týždňov rozhodne, kto opustí ostrovnú futbalovú elitu. Nevyspytateľný zápas, ktorého chod môže zlomiť slepý hryz ktoréhokoľvek z ohrozených. Pokiaľ nebudete mať v noci živý sen, jednoznačne nevsádzajte.

 

A nezabudnite. Frajeri sa nehrajú. Frajeri víťazia. Dočítania, amigos:)

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy