Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 /streda/

ooooooooooDva ostrovné zápasy, na ktoré ak nevsadíte, okradnete rodinu.  Aspoň teda vy, hráči s osudom určite…

EVERTON – CRYSTAL PALACE

Večer skýta v Liverpoole dohrávku 34.kola a evertonskú tutovečku, miešanú s predveľkonočnou gemblerskou parádičkou v Goodison Parku. Adrenalín zovrel, ideme InPlay pri 1.41 na Betfair a za stovečku. Modrí sú doma nekompromisne diabolskí, na účasť v Lige majstrov musia vybojovať 4.miesto v tabuľke, a tak šance, že na vlastnom drne zláme ich v celej Premier League neporovnateľne brutálne futbalové vidly práve Kryštálový Palác /12.miesto/ sú mizivé jak šance vojnového veterána prežiť ranu na systém pri zlyhajúcej baterke v jeho bajpase.

Plán A teda jasný jest, plán B hovorí o vedení Crystal Palace 0:1 – čím skôr, tým lepšie, pre nás o to viac. Namlsaný kurz na The Toffees letí razom na 2.1 a vtedy pribijeme ďalšiu pálku /každý podľa valuty vrecka/ na Lukaku – Mirallas Band. Mazec. Stačí následných 1:1 a končíte stávku, čo i s malým plusom. Alebo nekončíte a čakáte na 2:1. Tým pre lepšie nervy a za viac peňazí.

Plán C je LAY Crystal Palace /nevýhra Crystal Palace/, vábidlo jak susedkine podväzky. Pre veciznalých, LAY Crystal Palace pri kurze 11.5 znamenná pri vklade 20e za predpokladu konečného víťazstsva domácich ALEBO remízy vašu výhru 20e, v prípade víťazstva Crystal Palace vašu prehru v počte eur 20×11.5. Hollywoodské Mission Impossible 7.

V talóne sú i plány D a E, tie ale ak nabudúce. Verte Evertonu. Zbytok je v rukách osudu. To fascinuje na tom všetkom najviac.

 

neggrerdoMANCHESTER CITY – SUNDERLAND

Na Etihad Stadium nie je o čom, Citizens po prehre na Anfield Road prederavia poslednému Sunderlandu už teraz mŕtve srdce nádejí na prežitie. Čierne Mačky z ligy anglickej futbalovej veľmože určite vypadnú, po dnešku definitíva. Kurzík 1.16 na City by chcel rýchlonávratnú miliónovú pôžičku od Mohameda Al Jabera. Uchtyy…

V prípade Pellegriniho neexistujú plány B,C,ani D. Už iba ak V ako väzenie. Pri kurze milión.

 

 A nezabudnite. InPlay znamená, že zápas sledujete LIVE. Inak ste stávkari z minulého storočia.

 Dostávkovania, bratia a sestry!

 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy