Sledujte nás

Analýzy

PREKVAPENIA V PREMIER LEAGUE RABOVALI …

ssssssssssssssssssSú dni, kedy víťazom ostáva ten, kto prehral najmenej. Inými slovami, pri stávke s osudom musíte raz, a hlavne neraz prehrať, dôležité je, aby z konta ubudlo maximálne minimum…

V predošlom kole Premier League šokoval predpovede /a deštruoval InPlay špekulácie/ tak Everton, ako aj manchesterskí Citizens, vyradiac akokoľvek predvídavý risk manažment nejedného tipéra peckou rovno na bránicu. Hej, dve mimózy z možných dvoch z minulého blogu radím aj ja a jasne na chvost „kariéry“, očné zubáky si ale vylomili aj punteri s inými že nulami za šestkou na výplatnej páske.

Filozofií, ako stávkovať, je kopec a každý si vyberá tú svoju. Skúsený tvrdí nevsádzaj na nič POD 1.6, špekulant hľadaj remízové „klondajky”, heretik daj to na underdoga, romantik zas že nestávkuj srdcom.

Vsádzam zásadne V HRE, počas hry a aj viackrát, a ak sa bavíme o tomto spôsobe zábavy, verte, ak chcete mať dlhodobú šancu na úspech, základná poučka znie „Kto nie je spokojný s málom, nezaslúži si viac“. Nuž, pokiaľ nie ste zrovna ex-minister Kanis, za vyhrané si dom ani Aston Martin nekúpite, budete mať ale minimálne na wellnes s peknou dupkou.

Everton a City? V druhej minúte duelu City – Sunderland v minulom kole vedie Man City na Etihad 1:0 a skromný tipér nelogicky, no istí výhru klikom na LAY CITY /nevýhra City/. Pre veciznalých tento úkon znamená jeho ISTÚ výhru už v 3.minúte duelu, akokoľvek tento skončí. Konečný výsledok 2:2 hovorí, že ste vlastne vyhrali v jednom zápase hneď dvakrát. Simple is beautiful.

ooooooooooEverton prehráva doma v Goodison Parku s underdogom z Crystal Palace 0:1, kurz na výhru Toffees rastie z 1.41 na 2.4 a vy buď vsadíte teraz, alebo už k predtým vsadenej čiastke /pri 1.41/ práve na modrých pridávate k tejto ďalších povedzme 5eur. Stav 0:2 vám síce láme sny, no nie nádeje. Odvážni vsadia na Everton znova 2 eurá, pozor, to už pri kurze okolo 60 a vtedy dávajú martinezovci KONEČNE gól. Burza je burza a kurz na výhru Evertonu znova a výrazne padá. V tomto okamihu prezieraví KONČIA stávku s minimálnou možnou prehrou, čo ako vysokou. Ak ste tak neurobili, veriac, že Everton to obráti /áno, stačilo vám 2:2 aby ste neprehrali, za predpokladu, že ste vsadili pri 0:1/, fasujete bohužiaľ na 1:3 a najskôr prehrávate celý vklad. Patril som k tým, čo verili a neukončili stávku, to už je ale ono porušené pravidlo, že som nebol spokojný s málom /v tomto prípade s najmenšou možnou prehrou/. Prehra Evertonu bola vždy prípustná, kto ale dumal, že toto mužstvo s bezchybnou domácou bilanciou, bojujúce o body kvôli účasti v Lige majstrov schytá od topiaceho sa Palace trojku? Samotné držanie lopty 70% hovorí veľa a nič.

Kým nemáte z pupku vyvedenú hadičku kdesi na ARE, je dobré vedieť, že sú to len peniaze a život ide ďalej. Vždy je šanca. Podľa tu uvedeného pravidla a opatrne. Aby vám futbal vždy dával to, čo vám život berie. Nie naopak…

Dočítania, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. Samo

    17. apríla 2014 at 16:28

    Z fanúšikovského hľadiska sa zo zakopnutia City celkom teším 🙂 C’mon Liverpool !!

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy