Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 35.kolo /nedeľa/

article-2136551-12D100B0000005DC-597_634x423Zatiaľ čo dnes na Slovensku slávime najväčší, najstarší a najradostnejší sviatok liturgického roku, v Británii vrcholí vajcolov /egghunting/, strelenosť v lunaparkoch a nekonečné jazdy na kolotočoch. No či už ste protestant, hinduista, jehova alebo agnostik, všetkým vinšujem Christos voskrese. Voistinu voskrese!

NORWICH – LIVERPOOL

Mentálnu presúru „nesmieš kiksnúť – musíš dať“ nezvládol naposledy na Etihad Stadium tak Manchester City /2:2 proti Sunderlandu/ ako ani Everton /prehra 2:3 doma v Goodison Parku proti Crystal Palace/, dnes príde ukázať na Carrow Road futbalový spirit ašpiranta na titul Rodgersova družina z FC Liverpool. Táto pri vedení 2:0 na Anfield Road proti občanom z Manchestru prednedávnom taktiež kakla trenky, zavrávorajúc nechala Citizens vyrovnať na 2:2 a iba nešťastný Good Boy Kompany nakoniec daroval gerrardovcom konečný zápasový triumf 3:2.

Favorizovaný Liverpool je so Suarezom a Sturridgeom, ktorých ale inak v spomínanom dueli jasne predčil Sterling, pri kurze 1.4 sľubným terčom tipérovej valuty. Norwich bude kusavý, po prípadnom remízovom polčase však nejakú určite schystajte.

V tomto štádiu súťaže je možné všetko, a i keď mersísajdrom titul zo srdca prajem, tlačil ma v noci nespavý sen, že na kríži Premier League ešte nie úplne všetko dokonané jest…

 

Swansea City Vs Manchester United Chicharito runEVERTON – MANCHESTER UNITED

Everton schytal ranu na solar, keď Crystal Palace v minulom kole čo kopol to dal a hrnčiar ex-Potter Pulis následne okradol 90% futbalového národa tipérov. Čo už ale čakáte od týpka, čo trénoval Stoke hádzať outy. Manažér domácich Roberto Martinez priznal, že v onom stretnutí jeho tím neuniesol psychický stres nutnosti získania troch bodov potrebných pre účasť v Lige majstrov a 70%-né držanie lopty, šance, či brvno si už o pár dní bude pamätať len sused Emil a kronikár v Goodison Parku.

United v Premier League už len paberkujú, rozumej „sú“, lepšie ako na pažiti to Devils definitívne maže v manchesterských nočných baroch. Spýtajte sa Moyesa, kto z tímu zlomených Diablov schytá pokutu „za rýchlu jazdu“ po dnešku.

Remízový zápas, kedy obaja chcú, no iba jeden musí.

 

Cez Veľkonočné sviatky nezabudnite skrášľovať smetiská. Odhoďte znova raz niečo pekné.
Dočítania, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy