Sledujte nás

Hokej

„Najväčší“ slovenský hokejista

huhuPo posledných týždňoch sledovania slovenskej reprezentácie mám pocit, akoby existovali 4 stupne inteligencie : hulvát, normálny hokejista, nadpriemerne inteligentný hráč a Miro Šatan.

Priznávam sa, že zo začiatku aféry Chára vs. Šatan som sa zastával Zdena a Mirovu reakciu som označil za neprimeranú. Momentálne s prekvapením sledujem to, čo sa vlastne deje.

Takže v skratke. Po spomínanom incidente ľudia hlavne na Slovensku zaujali rôzne stanoviská, no každopádne sme všetci určite chceli, aby sa chalani uzmierili. Asi to nešlo podľa predstáv a aj jeden aj druhý urobili v komunikácii nejakú tú chybu, ale… Miro Šatan z tejto situácie vyšiel horšie. To ako ho opisovali v médiách a to, čo povedali Otto Sýkora či Vladimír Vůjtek znelo skôr v prospech Zdena Cháru, nehovoriac o tom, že práve Chára dostal „prednosť“ štartovať v Sochi.

Reakcia? Šatan vysvetlil svoj uhol pohľadu bez toho, aby na niekoho útočil a zdôraznil, že toto bolo medzi Zdenom a ním. Vůjtek a Sýkora to najskôr nemali vynášať von.

Momentálne sa Miro vrátil do reprezentácie, kde dokazuje, že stále patrí medzi najlepších slovenských hokejistov a je z nich aj najväčší. Ukázal, že hrať za Slovensko znamená pre neho viac ako šachové partie ľudí vo vedení či jeho imidž, že si teraz povie „tu máte, nebol som vám dobrý vtedy, tak teraz hrať nebudem“. Nie, a práve toto je pre mňa malá iskierka toho ako aj športovec môže  a dokáže hýbať veci (minimálne v mojich očiach), ak naozaj chce a má ľudsky nato.

Rešpekt Miro.

 

Autor : Dano

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej