Sledujte nás

Analýzy

REAL MADRID – BAYERN MNÍCHOV, semifinále Ligy majstrov /streda/

jjjV časoch, keď nám štúdium dopravníkov, žeriavov, lyžiarskych vlekov, karuselov, a inej manipulačnej techniky na VŠT Košice zrovna veľmi nešlo, Roman Z., známy to onehdy čávo z Terasy nezabudol nikdy všetkým trudiacim sa na internáte B.Němcovej žoviálne pripomenúť : „Šraci, nikdy nejde o to, o čo ide, ide vždy iba o to, aby sme si uvedomili, že nejde o nič. Bazmek…“

Neviem, či by vtípky milovníka košického hokeja platili pred večernou epikou v Lige majstrov na 81-tisícovom Estadio Santiago Bernabeu i dnes, každopádne budete sotva súhlasiť, že nejde o nič, navyše to, čo nám večer v Madride chystajú dvaja najväčší futbaloví giganti súčasnosti sľubuje ako bonus totálny maximalizmus futbalu ako takého. Zápas mnohými označovaný ako predčasné finále turnaja európskej šľachty ponúkne na ploche 105 m × 68 m drvivý pretlak kvality, najvyšší level futbalového kumštu, disciplinovanosti a taktiky. Umenie superhviezd ako Ribery, Robben, Kroos, Angel Di Maria, Gareth Bale, Karim Benzema, či uzdravený Ronaldo, to bude jednoducho šouka, ktorej ťažko hľadať obdoby.

Mierneho favorita v „Clasico Európy“ hľadajú dnes najslávnejší bookmakeri v domácich Los Blancos, vieru v papiere nateraz ale poľahky zahoďte tak, ako aj čítanie historických štatistík stretov týchto futbalových titanov. Všetko dekórum s patinou. Čo je večer na madridskom drne Estadia isté je ničivá dominancia útočnej sily, stávka na strelený gól na oboch stranách pri kurze 1.51 sa tak zdá byť elementárnou kapitolou z teórie ako zarobiť. Bayern /kurz na výhru 3/ bude až na Thiaga Alcantaru a Xherdana Shaqiriho v plnej sile, Real /2.4/ s navrátivším sa Ronaldom a Baleom skutočným testom bavorských zadných radov. Ancelotti či Guardiola, tsunami či inferno?

Na rozdiel od Romana si myslím, že nikdy nemôže neísť o nič. Pripútajme sa. Lebo že „To bude, pánové, jízda“… Bazmek…

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy