Sledujte nás

Futbal

REAL MADRID – ATLÉTICO MADRID … Afterparty

Dokonané je, princa Garetha z Walesu včera na Estadio da Luz v hlavnom meste Portugalska korunoval sám futbal za kráľa Európy. Real Madrid zlomil odpor úžasných „Atlétov“ vo finále bez prehnanej futbalovej krásy, zato v predĺžení snov. Sláva víťazom, česť porazeným…

Real Madrid

Zázračné vyliečenie Diega Costu sa nanešťastie pre Atletico i férového diváka ukázalo planou ilúziou, Bale a Ronaldo naopak zabrali v čase, keď šlo o všetko, v čase, keď poniektorí borci Atlética, idúci celý zápas na dreň a kosť, už vládali ledva chodiť, nieto bežať. V čase, ktorý bol včera v Lisabone pre simeoneovcov vrchným katom ich nádejí. Hranica medzi slávou a bolesťou, blyskom a sklamaním včera znova raz ukázala svoju všemocnosť, darujúc jednému večnosť, rabujúc druhého o sny v posledných okamihoch futbalovej bitky o najlepšieho v Európe. Dráma, škrtajúca cenovky kto, kedy, kde a za koľko, “férovka” bohatšieho s tým menej, ukazujúca ale športové zápolenie velikánov a futbalových umelcov zároveň v samej jej podstate. Dekórum guľatej planéty.
Derby i finále v jednom splnilo sľubované – titul Ligy majstrov putuje do Madridu. A nám už len ostáva že Gracias, amigos. Najlepšie postojačky.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal