Sledujte nás

Anglicko

Balotelli za Suáreza?

Zdroj: skysport.comLiverpool FC najnovšie prejavil záujem o kontroverzného Maria Balotelliho. Tím z Merseyside výrazne posilnil svoje rady po nedávnom odchode svojej hviezdy a najlepšieho hráča minulej sezóny v Premier League – Suáreza.

Brendan Rodgers sa netajil tým, že hľadá náhradu za uruguajského útočníka. Príchody ako Lallana, Lambert, Lavren, či Marković ukazujú na veľmi sľubnú sezónu pre liverpoolsky celok. Podľa najnovších informácií ale súhlasilo aj s cenou 16 miliónov libier za Taliana Balotelliho. (Skysports.com)

Taktiež AC Miláno potvrdil, že 24-ročný hráč z tímu opúšťa štadión na San Siro. ,,Toto je môj posledný deň v Miláne. Odchádzam do Liverpoolu,“ povedal rodák z Palerma, Balotelli.

Paradoxom ale je, že ešte nie tak dávno hlavne Brendan a aj celé vedenie Liverpoolu odmietalo akékoľvek spojenie mena Mario Balotelli s ich tímom. Teraz sa jeho prestup stáva viac než reálny. Otázkou stále ostáva, či sa dostane kontroverzný borec do základnej zostavy Reds. Nesmieme predsa zabúdať na gólostroj, ktorý v meste Beatles vedie Mr.Sturridge.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko