Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 2.kolo /pondelok/

Nekonvenčne sa chovajúci, jednajúci bez ohľadu na spoločenské zvyklosti, privádzajúci do rozpakov, vzbudzujúci pohoršenie, nezvládnuteľný, nevychovávateľný, zlý, nevydarený. E.T.-Enfant Terrible. Proste Mario.

MANCHESTER CITY – LIVERPOOL

Atlét s krvou ghanských prisťahovalcov, talent od Boha, ktorému šťastena priala aj pri liečbe jemu život ohrozujúcich črevných komplikácií, keď mal len 2 roky, enigmatický „geezer“ s arogantnými, kohúťonaparovacími gestami po vsietených góloch, pripomínajúcimi klon Ronalda a mladého Cantonu, bude ešte vo večernom ringu manchesterského Etihad Stadium medzi Big Boys anglickej futbalovej šľachty chýbať. Preškoda. Marketingový ťah Liverpoolu nevyšiel, čert s ním, prestížna šouka a super debut v drese Livepoolu proti bývalému klubu by to pre futbalového fajnšmekra ale bol ako hrom.

Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ, v Liverpoole panuje nové SaS. Sterling a Sturridge skolili síce v 1.kole Southampton, výkon Reds na Anfield ale neraz lapal hrdzu a že dnes bude gerrardovcom proti Kompany company v modrej časti Manchestru drsno i dusno ako pred 4 rokmi baníkom v Chile je už teraz isté ako trochu prekvapivý kurz 4 na konečnú remízu. Na drn Etihad vybehnú rodgersovci najskôr v šablónke 4-2-3-1, stále bez virtuózneho Lallanu /koleno/.

Liverpool: Mignolet; Johnson, Skrtel, Lovren, Manquillo; Gerrard, Allen; Henderson, Coutinho, Sterling; Sturridge.

City pôsobili v 1.kole na pôde Newcastlu nemilosrdne ako šluk z Cohiby, zlomený metatarzus Negreda je na ich ceste za obhajobou titulu nateraz asi to jediné, čo trápi manažment SkyBlues. Citizens budú kopať obľúbenú schému 4-4-2, všimnite si tri pľúca a hádam životnú formu Kolarova.

Manchester City: Hart; Kolarov, Demichelis, Kompany, Clichy; Nasri, Fernando, Toure, Silva; Aguero, Dzeko.

Remízový zápas najskôr remízou neskončí, i keď by mohol. Za desať eur.

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Chytajte tie svoje a dofutbalovania, amigos !

 City vs Liverpool - Brosport.sk

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy