Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE po 3.kole

Po 3.kole ligy anglickej futbalovej šľachty na ostrovoch Williama Dobyvateľa sú isté ďalšie tri veci, z nich hlavne tieto dve – vsadiť na erektilnú dysfunkciu manchesterských Devils, to sa radšej ozaj „ajsbakit“ trikrát oliať na fejsbuku vedrom. Kua.

David, Anjel, Maria, či Diabol od septembra 2013 sú United jednoducho tímom bez invencie, kreativity, tempa, šírky, intenzity i ducha. Pod Moyesom odohrali Devils 51 zápasov, z toho zaznamenali 27 výhier, 9 remíz, 15 prehier, úspešnosť, čo by mohla stačiť tak Levante alebo Getafe v La Lige. Veru, ani Moyes, ani Giggs, ani Van Gaal, na Old Trafford by sa najviac zišiel Gregory House. Prd pacienta mal byť orchestrom holandského chirurga, v Burnley jeho Devils, čo už i s veľmi dobre hrajúcim Di Mariom v zostave, ale ledva škrtli trenky. Vyhrabať United na vrchol anglickej futbalovej veľmože zostáva v Theatre of Dreams nateraz cieľom z ríše nesplnených snov.

Stoke šokovalo Etihad Stadium kabinetnou ukážkou hernej disciplíny a na pomery Potters neuveriteľnou porciou loptovej techniky, jasne nepískaná penalta na Dioufa mohla navyše znamenať ďalší gól v Hartovej sieti. To čo aleMame Biram Diouf ukázal pri sóle cez celé ihrisko postavilo zo sedadiel milióny futbaloverných na svete, a čierny borec, ktorého pred zápasom nik nepoznal, načas kompletne zatavil svetové futbalové webky. Mark Hughes konečne dobyl Etihad Stadium, odkiaľ ho svojho času celkom slušne kopli v zadnicu. Všetko príde k tým, čo čakajú.

Márnotratný syn Zaha sa vrátil do radov Crystal Palace, aby vyrovnávajúcim gólom v St.James Parku v závere stretnutia /3:3/ potvrdil, že patrí jednoznačne a práve do paláca z kryštálu. Ťažko povedať ako dlho v ňom bude kraľovať kontroverzný Neil Warnock, zápas jeho Chamakh boys proti Newcastlu bol ale určite jedným z highlightov kola.

Hokejová prestrelka v Goodison Parku bola ozdobou futbalu a nateraz jednoznačne najlepším zápasom Premier League 2014/2015. Fabregas je génius, Hazard magik, Ivanovic všadeprítomník. Znova platilo „Costa cost a lot“, londýnsky buchar Chelsea na štadióne The Grand Old Lady pri drvení evertonských snov /2:0,2:1, 3:1, 3:2, 4:2,4:3…/ chvíľami takmer zadrel valec. Konečný výsledok 3:6 hovorí za viac ako všetko.

Super Sunday skrížilo na White Hart Lane meče Spurs a chlapcov z mesta Beatles, už aj s Balotellim na drne. Atlét s krvou ghanských prisťahovalcov, nekonvenčne sa chovajúci, jednajúci bez ohľadu na spoločenské zvyklosti, vzbudzujúci pohoršenie, nezvládnuteľný, nevychovávateľný, zlý, nevydarený, Enfant Terrible bol jednoznačne mediálnou hviezdou kola, a na severe Londýna mal na hlave a následne i kopačke za pár minút dva góly. Pozoruhodný výkon, i keď je asi otázkou času, kedy sa v Mariovej džungli zobudí Gerrardom, Rodgersom i všetkými svätými krotené zvieratko.

Kohúty položili doma znova raz poslušne hlavu na klát, posledné tri vzájomné stretnutia, skóre 12:0, futbalová truchlohra, pejte na Temži smútku chorál.

Futbal je vraj druhou najkrajšou vedľajšou vecou v živote. Viete, ktorá je prvou?

Dofutbalovania, sestry a bratia Premierligisti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko