Sledujte nás

Futbal

ŠVAJČIARSKO – ANGLICKO, EURO 2016, skupina E

Čas svoje kúzla nikdy neopakuje, uvidíme čo vytiahnu večer v Parku sv. Jakuba v Bazileji z klobúka tri anglické levy. Už len vzhľadom na skutočnosť, že v poslednej dobe ani polomŕtveho zajka nie.

Obaja rivali sú odborne, všeobecne i papierovo pokladaní za špičku skupiny E /okrem nich Slovinsko, Estónsko, Litva a San Marino/, obozretnosť spojená s heslom neprehrať bude v krajine Helvétov tou najzákladnejšou futbalovou axiómou oboch strán. Súhlas s Waynom – dať dnes Švajčiarom právo „prvého ťahu“ bude prvou chybou v hláskovaní slovíčka success.

Časy Lamparda a Gerrarda sú už len spomienkou, presne tak, akože Three Lions sú v svetovom rankingu 11 miest pod deviatymi Helvétmi. Proti Nórsku vo Wembley v uzívanom priateľskom dueli pred pár dňami neukázali okrem Rooneyho penaltovej bomby veľa, po prepadáku v Brazílii, kde borci spoza kanálu nevyhrali ani jeden zápas, majú títo poslednú šancu presvedčiť svet, že nepatria do koša. Myslím toho tretieho žrebovacieho. Dnes bez kreatívneho a často rozdielového Daniela Sturridgea, ktorý doliečuje stehenný sval. Veľké Bohužiaľ.

Švajčiari skončili na brazílskom Mundiale v prvej 16-ke, osobne som ale aj od nich čakal oveľa viac. Žeby križiaci kalili až na domácom drne?
Pravdepodobné zostavy:

Švajčiarsko: Sommer; Djourou, Lichtsteiner, Schar, Rodriguez; Shaqiri, Behrami, Inler, Mehmedi; Xhaka, Drmic

Anglicko: Hart; Jones, Cahill, Jagielka, Baines; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wilshere, Sterling; Rooney, Welbeck

Zápas smrdí remízou jak skatol v slovenských eurofondoch, zatiaľ ale nevsádzajte. Teraz som myslel tú remízu. A nezabudnite občas prepnúť na Ukrajinu. Snáď nepôjdeme domov tým spomínaným ropovodom…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal