Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 5.kolo /sobota/

Boj je podstatou života, kto nebojuje, nemôže vyhrať. Piate kolo ligy líg, priatelia…

QPR – STOKE

V Divadle snov schytali redknappovci v predošlom kole ďalší tlustý náklad s vlečkou, naplniac štatistiky, že na drne Old Trafford sú borci zo západolondýnskeho „Parku Jazdcov“ už akoby dlhodobo a vopred zarezaným baránkom diabolskej víťaznej obety. Pruhovaní majú už teraz dieru v trupe čo by nerozchodil ani Titanik, súčasné 16.miesto tabuľky by bolo v závere súťaže ich absolútnym vrcholom a zázrakom zároveň. Redknappova družina je na jasný odpal z Premier League, v štyroch zápasoch jeden gól, to dokáže občas i Slovan. Sorry, Harry.

Anton Pulis, spokojne loviac desiatky belice v plytkom jazierku, je z kresla Stoke už dávno het, Hrnčiari však vrhajú geneticky predestinované outy do 16-ky stále celkom slušne. Asmir Begovic v bráne Stoke zasahuje málo, fasuje ešte menej, dnes je nevýhra domácich istá akože Škótsko sa ďalších 300 rokov nebude písať ŠkótsK.O.

Skúsim 1:2, Crouch šturi hlavu pod ľavý vinkel presne v 23.minúte

SWANSEA – SOUTHAMPTON

Stret šumného s pôvabným na Štadióne Slobody nezmeškajte. Tréner Swansea Garry Monk zostáva naďalej novodobým Harrym Potterom Premier League, a i keď v minulom kole na juhozápade Londýna jeho Labutiam zlámala krky Mourinhova drvička futbalových snov, prehrať dvakrát po sebe, tomu bude pri súčasnom labuťom čare uveriť neľahko. A pamätajte, ísť proti Swans, keď si oblečie biely dres Wilfried Bony, to je ako neveriť 9.strane Kamasutry.

Na druhej strane Svätí zo Southamptonu posúvajú pacerky svojho ruženca tak, že za posledný rok ledva nájdete v štatistike duel, kde by nedali gól.Graziano Pelle, tri zásahy zo 6-ich striel v posledných dvoch ligových zápasoch? Skombinujte s dynamitom Morgana Schneiderlina a „logika“ zavelí remízu. Oba tímy skórujú.

Skúsim 2:2, Bony, Bony a znova Wilfried Bony. Hej, spokojne dajte trikrát.

WEST HAM – LIVERPOOL

Upton Park, koniec sveta na úplnom konci Londýna, bublifuk na štadióne Boleyn Ground a chytľavý nápev Blowing Bubbles z hrdla i tej poslednej 80-ročnej babky kladivárky. Kto zažil, zatraste zimomriavky a vdýchnite pomyselnú atmosféru jedinečnej baboletnej londýnskej pažite. Hammers to na Liverpool nevedia, z posledných 22 vzájomných ligových stretov vyhrali všetky dva. Dnes navyše bez Matta Jarvisa, Andy Carrolla, Kevina Nolana a Joey O’Briena.

„ERRste tRRefe im RRoten tRRiko“, zakloktajte parádne račkované po komentátoroch SkySport pri Balotelliho góle v Lige majstrov a skúste Liverpudlians uveriť po ich prepadáku naposledy proti Aston Ville. Balotelliho veľmi nepestujem, to ako si ale udržal naposledy nervy pri cynickom okopávaní svojich členkov fantomasovitým Senderosom a navyše bez lopty, to teda klobúk dole hore a zas dole.

Nemáš Sturridgea, nemáš pravdy, čo na tom zmení návrat Škrtela do zostavy Reds nechám na vás. Štatistikám neverte, sú ako bikini – ukážu veľa ale nikdy nie všetko. I keď nič komickejšie ako nahý Homo Sapiens nikde nenájdete.

Skúsime neprehru Liverpoolu. Balotelli dá prvý gól v top flight.

PS: Nostradamus za celý život neuhádol skoro nič a predsa je slávnejší ako napríklad ja:)

Dofutbalovania v deň pána, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko