Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 7.kolo /sobota/

Keď idú všetky autá v protismere, ste najskôr v Anglicku. Siedme kolo ligy líg, priatelia.

LEICESTER – BURNLEY

Bitka Foxes a Clarets určite nepatrí medzi trháky kola, a i keď je dnešný stret drobných pre ich ďalší ligový život dosť relevantný, na malú ukážku veľkého umenia v sobotu nevsádzajte. Leicester má na drne King Power Stadium okrem najhlučnejšieho davu verných i povesť nezlomiteľných /z 18-ich posledných zápasov doma jediná prehra/, vrátivší sa Ritchie De Laet a Esteban Cambiasso budú jeho ďalšie tromfy navyše. Pre Líšky jasný duel z čeľade „must win“-ovité.

Burnley nedalo gól už viac ako desať hodín a ako nováčik Premier League nevyhralo ani jeden zápas /3 prehry, 3 remízy/. Byť chudobný nie je hanba, je to len nepríjemné.

V posledných siedmich vzájomných stretoch Leicester ani raz neprehral /5 víťazstiev/ a nehrozí mu to ani dnes. Remízu nevylučujem, prehru Clarets zariadi domáci bijec José Leonardo Ulloa. Pri kurze 1.83 skoro tutovka.

Skúsim 3:1, Ulloa

LIVERPOOL – WEST BROM ALBION

Jagielkov raketomet BM-8 v ostatnom kole vypadol sťaby z vojnového filmu a zlomil gerrardovcom v súboji s Evertonom už už sa plniace sny o troch bodoch, Reds /14.miesto tabuľky/ navyše nedávno brodili brudné bahno i v Lige majstrov a zaslúžene klopili hlavy aj v Bazileji. V útoku pomalosť, v obrane komédia chýb /15 posledných duelov a jediné čisté konto/, Brendan Rodgers je nútený zvažovať štart nie úplne pripraveného forwarda Daniela Sturridga a s ním i moje presvedčenie, že Balotelli je čokoládka Milka s tvrdým a dlhým. Joe Allen, Emre Can, Jon Flanagan, Glen Johnson a Mamadou Sakho ostávajú z červeného kola von, Škrteľ stále pripravený skórovať, do ktorej brány jedno. V štáte Anfield niečo ale určite smrdí.

West Brom je pri 8.2 až priveľký papierový underdog, pokiaľ vám vyšiel „risk“ pri kurze cez 4 s Bazilejom v spomínanej Champions League /1:0/, spokojne skúšajte i dnes. V šíku Baggies je Saido Berahino zastaviteľný iba nabitou puškou, nie som si ale istý, či to proti už musiacim Reds bude pri Mersey stačiť.

Liverpool vyhral iba jeden z posledných piatich vzájomných ligových stretnutí.

Skúsim submisívnych 2:1

SWANSEA – NEWCASTLE

Žeby na Liberty Stadium záverečná pre Alana Pardewa? Sivý elegán a srdciar v kresle Newcastlu určite má nie najľahšie vysvetliteľné, no určite nemalé sympatie, na tie ale v nemilosrdnom biznise dnešného sveta zašli už i sympatickejší. Straky /ani jeden vyhratý zápas, predposledné miesto tabuľky/ bez výraznejších zranení, no v poslednej dobe bohužiaľ už aj akoby bez koncepcie, dnes zobú nielen o body, ale i o život vlastného kouča.

Swans po skvelom rozlete trocha stratili kurz /po úvodných troch víťazstvách nevyhrali v ďalších troch zápasoch ani raz/ a v ostatných dvoch dueloch dosť prekvapivo nestrelili ani gól. Dnes už však v bielom voji Wilfried Bony, pripravený premeniť Magpies na Eggpies. Pri kurze 1.93.

Zo Swansea do Newcastlu treba prejsť 350 míľ, AK dnes hostia stroskotajú, cesta ich fanúšikov domov bude o poriadne dlhšia.

Skúsim 3:1, Bony

 

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Neváhajte skúsiť dnes tie svoje a dofutbalovania, amigos !

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko