Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 7.kolo /nedeľa/

S kapacitou 75 635 divákov druhý najväčší štadión v UK, deviaty v Európe. Nedeľnú futbalovú mikroturistiku /pre tipérov/ dnes začíname na Old Trafford.

MANCHESTER UNITED – EVERTON

Hlavnú rolu v Divadle snov dnes obsadí Falcao Radamel, s novým kozmickým platom ver ťažko môže inak. Devils bez Wayna Rooneyho, ktorý bude stáť trikrát kvôli červenej karte a z rôznych príčin i bez Andera Herreru, Phila Jonesa, Jonnyho Evans a Chrisa Smallinga favorizuje doma kurz 1.68. Z posledných štyroch vzájomných duelov v lige skončili tri ich prehrou.

Everton oproti minulej sezóne výsledkovo sťaby stúpil na hrable, 6 bodov zo 6-ich zápasov, tým neohúri ani Levante v La Lige. The Toffees priam fatálne bez Kevina Mirallasa i pravého beka Colemana by mohli byť na Old Trafford konečne prijateľným poobedňajším sústom trápiacich sa van gaalacticos.

Everton prehráva napriek svojej bedamuke veľmi ťažko, veriť na druhej strane United už môže iba ich srdciar, nie vaše vrecko. Nevsádzajte.

Strelím 2:2

CHELSEA – ARSENAL

Jedenásť Wengerových stretnutí proti Mourinhovi, ani jedno víťazstvo, Joseho hoodoo má v tejto kauze jednoducho karmu zabijaka všetkého, čo papá žabky. Gunners kopú bez Mikela Artetu a Aarona Ramseyho, no ani s nimi by som im na Stamford Bridge nedával najmenšiu šancu a nepresvedčí ma o tom ani Welbeckov posledný hattrick proti obraneGalatasaray, čo bola deravá ako ústa apačskej ženy na 87.strane Mayovho Winnetoua. Chelsea, ktorá strelila v úvodných 6-ich kolách 19 gólov, porazí Arsenal presne podľa hesla veľký pes zbije malého. Kedy chce. Pri 1.69.

A Joke od Sunday? Skôr dá vraj Szczesny hattrick ako Fabregas Cesc gól „svojim“ Gunners.

Tipujem 3:1 Costa, Hazard, Fabrebas

TOTTENHAM – SOUTHAMPTON

Málokto zarobí rozumnému tipérovi viac ako Saints zo St.Mary Stadium, a to teraz myslím bez akýchkoľvek metafor. Ak dnes Southampton na White Hart Lane prehrá, priznám mýlku, to však ale iba dnes.

Svätý neprehrá, Kohút nevyhrá. Ibaže by predtým ako trikrát zaspieva, niekto niekoho zradil.

A viete inak, kto vymyslel štadiónu Manchestru United prezývku Theatre of Dreams?

Že užitú nedeľu, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko