Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 8.kolo /sobota/

Keď idú dvaja na koni, jeden musí sedieť vzadu, riekol svojho času William Shakespeare. Futbalové dostihy najlepšej ligy sveta po reprezentačnej prestávke majú čochvíľu a znova ukázať kto je kto.

MANCHESTER CITY – TOTTENHAM

Strácať na takmer suverénneho lídra zo Stamford Bridge 5 bodov už po 7-ich kolách je na Pellegriniho ekipu dosť, druhé miesto znamenajúce prvé v poli porazených sa navyše v modrom Manchestri zásadne nepestuje. Výhra domácich na drne Etihad Stadium je takmer kategorickým imperatívom, presne tak ako kurz 1.5 na domáci voj silným pokušením. Najväčšia zrada tipéra v pravdepodobnej absencii Yaya Toureho zakopaná ale jest. Skúsim 3:1.

ARSENAL – HULL

Gunners majú v tabuľke iba o bod viac než hosťujúce Tigre, sever Londýna na Emirates bude k prišelcom určite skúpy. Hull vie prekvapiť viac ako Arsenal, hrajúci bez Caluma Chambersa, Laurenta Koscielnyho, Mesuta Ozila a stále bez Thea Walcotta. Uveriť Arsenovi a sile jeho ofenzívnych špekulácií na francúzsky spôsob je ošemetné, remíza neprekvapí. Pri 1.4 ale skúsim 2:1.

EVERTON – ASTON VILLA

Everton s jediným víťazstvom a už troma prehrami po 7-ich kolách je na nepoznanie od tímu spred roka, dystrofia borcov z Goodison Parku bude najskôr ale len dočasná. Uvidíme po návrate Kevina Mirallasa. Birminghamská Villa pri všetkej snahe a sile nemá v Liverpoole dostať nárok na zisk, maximálne ukope rozdelené body. Skúsim 2:1.

SOUTHAMPTON – SUNDERLAND

Svätci okupujúci 3.miesto tabuľky na White Hart Lane naposledy sklamali, sobotná pažiť doma u sv.Márie vezme osudu práve ním vzaté. Saints neprehrajú, Pellé strihne Poyetovým Black Cats pazúr. Pri šumnom decimálnom 1.6. Skúsim 2:0.

CRYSTAL PALACE – CHELSEA

Tutovka kola v tomto prípade len ťažko kohokoľvek presvedčí o tom, že v športe neexistuje. 1.44 na Mourinha toť navyše superkurz, kto nevsadil, nech kolobežkuje ďalej. Skúsim 0:3.

NEWCASTLE – LEICESTER

Už na pohľad remízovka, ibaže by Straky kradli cez reprezentačnú prestávku zo samej krajiny zázrakov. Nováčik z Leicesteru má 5 bodov viac než domáce pruhy, koho by už ale Pardewovci mali doma zložiť ľahšie ak nie tímy podobného rangu. Už po prvých kolách ostrovnej elity bolo ale zrejmé, že Leicester netreba nikdy podceniť. Skúsim 1:1.

PS: Viete, že v Biblii Nehemiáš losoval, keď vyberal tých, čo budú žiť vnútri hradieb Jeruzalema, a tých, čo budú za nimi? Hrajte tak, aby ste boli vždy IN.

A dočítania zajtra, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko