Sledujte nás

Futbal

REAL MADRID – BARCELONA …  La Liga, 9.kolo

Neviem, či je život ozaj príliš krátky na to, aby ste tancovali so škaredými ženami, každopádne je ešte kratší na to, aby ste si nechali ujsť Merengues a Blaugranas v El Clasicu.

Na Santiago Bernabeu kopeme najsledovanejší futbalový duel na planéte, zabudnite na La Scalu, Teatro di San Carlo, či Royal Opera House, najväčšia scéna sa dnes volá Futbal. Zápolenie, kde neplatia štatistiky ani matematika, zápolenie, počas ktorého nedýcha Španielsko a fibriluje zvyšok futbalového sveta. Los Blancos kĺžu na samej hrane futbalového perfekcionalizmu kombinovaného pragmatickou nádherou, a spolu s Bayernom a Chelsea akiste predstavujú  tri najlepšie tímy súčasnej doby. Talizmanický Ronaldo zdémonizoval už hádam každú existujúcu obranu, jeho 15 gólov je presne toľko, čo v La Lige nastrieľali Messi a Neymar dokopy. „Prašť jako uhoď“, Barcelona napriek svojej „preslávenej“ defenzíve dokázala nateraz nemožné, a to v ôsmich kolách Primera Division ani raz neinkasovať, jej štyri body náskoku v tabuľke, toť purpurové súkno pre madridského býka navyše. Barcelonský 75-miliónový maverick Suarez práve končí 4-mesačný trest za hryz, deväťdesiat minút loptovej mágie na svätej hrude Španielska má ukázať, ako zapadne do lenivého sunu chobotnice tiki-taka. Barcelona v ôsmich ligových zápasoch nepoznala premožiteľa. Je čas?

V Madride potečú nervy, pot, a možno i niečo popri miešané s nimi, na Bernabeu vsádzajme každopádne na futbal. Bo to bude, pánové, jízda!

Tak čo, Nabucco so Salmou Hayek, alebo lístok na El Clásico? 🙂

Dofutbalovania, amigos!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal