Sledujte nás

Anglicko

Neil Warnock

Tréner súčasného Crystalu Palace, 17.tímu anglickej Premier League, sa volá Neil Warnock a je to vskutku pozoruhodný chlapík.

Potom ako stihol dnes 65-ročný rodák a milovník Sheffieldu zdizajnovať pár kostýmov pre divadelné scény, vstúpil tento pre mnohých viac než nenápadný kouč do sveta veľkého futbalu najprv aktívne ako hráč /Chesterfield, Hartlepool United, Barnsley a pár ďalších ťímov, spolu streliac 36 gólov v 327-ich zápasoch/, aby sa v r.1979 definitívne dal na trénerstvo. Hoci je Neil Warnock kvalifikovaným rozhodcom, nikdy žiaden oficiálny futbalový zápas nepískal, najskôr kvôli svojej cholerickej povahe, jeho kniha Made in Sheffield: Neil Warnock – My Story, 2007 vám ale iste prezradí viac o kolegoch a zverencoch, ktorí si jeho občasnú mentálnu explozivitu odskákali viac než naplno.

Warnock /ani priezvisko veru nie extra mierumilovné/ je navyše úsmevne poverčivý. Po víťaznom zápase zastavuje auto na každom semafore bez ohľadu či svieti červená alebo zelená, pred veľkým duelom používa tú istú žiletku, sleduje stále svoj jeden /dva?/ obľúbený film a na „malú“ toaletu beží až vtedy, keď už sám cíti, že to už nepodrží. Šatňu opúšťa zásadne až po hráčoch.

V nedeľu nastupujú jeho Eagles v 12.kole Premier League doma proti Liverpoolu a ak budete mať čas a príležitosť vidieť zápas v živom prenose, pri švenku kamery z divokých očiek územčistého tvrdohlavca čo to stopercentne vyčítate. Človek by ani nepovedal. A že futbal nie je iba taký obyčajný život…:)

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko