Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 12.kolo /pondelok/

V Barcelone platí, že ak hľadáte v ofenzíve Messiho, nemôžete urobiť chybu. Presne tak, ako keď v Southamptone hľadáte nejakého Pellého.

ASTON VILLA – SOUTHAMPTON

Bez šiestich centimetrov taliansky dvojmetrák je jedným z objavov Premier League, futbalovo brutálny vo vzduchu, silovo býčí v kopačke, snajpersky presný v zakončení, taký Luca Toni verzia 2014. V 29-ich rokoch žiaden mládenec strelil nateraz v drese Svätcov zo Southamptonu deväť gólov, premenivších takmer neznámeho futbalistu z Lecce či Feyenoordu na fešácky idol ostrovov. Za osmičku miliónov kúpa hodná Penty. Sorry, Marek.

Svätci ťahajú parádnu šnúru štyroch výhier v rade, inkasovali doteraz v lige iba neuveriteľne päťkrát – celkovo 7 duelov bez inkasovaného gólu je v anglickej top flight exkluzívnou raritou – a napriek jednému zápasu v tabuľke menej sú stále o bod pred tretími Citizens. Štatistika nuda je, má však cenné údaje, tie vravia, že vo Villa Parku im to ale veľmi nekope, vyhrali tu z 32 doteraz odohraných stretov iba šesť. Možno i preto pár expertov dnes predpovedá v Birminghame „malé“ prekvapenie.

Villa so zatiaľ doslova úbohým prejavom doma /4 body z 15-ich možných/ vybehne na pažiť bez potrestaného Christiana Bentekeho, jej 23 striel na bránu súpera doteraz je planým vtipom na precvičenie tvárovej gymnastikygrimás u VillaVerných.

Neverím, že Southampton prehrá, 5.3 na domácich je malý kurz nato, aby som zradil holandskú modernu z južného pobrežia Albionu. Včera ma okradol Liverpoor/Loserpool/, dnes pauzujem. Na Southampton stavím päťku len v prípade, že bude prehrávať 1:0. InPlay Only. Zn: Šeoplaci.

Dočítania, amigos. A pozor na helikoptérky pri vašom okne. Heh.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko