Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 15.kolo /pondelok/

Keď sa gólmanovi Anaheimu Dominicovi Rousselovi narodil syn, komentoval ho lakonicky: „Oči má doširoka otvorené, pohľad sústredený. Mohol by to byť brankár…“

SOUTHAMPTON – MAN UNITED

Už tu spomínanú tratiacu sa forsáž Saints potvrdil ich duel na Emirates Stadium v minulom kole, kde Southampton prehral síce len o gól, no v štatistikách v porovnaní s Gunners oveľa výraznejšie a na všetkých frontoch. Strely 19:6, z toho na bránu 8:1, na druhý tím tabuľky v najlepšej lige sveta uplačkaný čajík slabingerov. Kto stopercentne ale očaril, bol znova raz Fraser Forster.

Rodák z Hexhamu začal chytať futbalové lopty v bráne až keď mal 13, dovtedy sa venoval skôr kriketu a rugby. Futbaloví tréneri Wallsend Boys Club si boli istí, že Fraser je na brankára malý, netušiac, že v 15-ich vystrelia pubertálne hormóny talentovaného gólmana až na súčasných golemových 201 centimetrov. Na juh krajiny do Southamptonu prišiel Forster v auguste 2014, má tu kontrakt na 4 roky a v 26-ich rokoch i bohatých brankárskych desatoro s pridanými bonusmi. Sledujte dnes.

Štyri posledné zápasy, 12 ligových bodov, Gaalom napichaná Guarana začala na Old Trafford konečne zaberať. United sú o bod za Saints, dnes v silovej plnke pripravení prvýkrát v sezóne preskočíť Svätých v tabuľke. PVP, akože proste večer parádička.

Na decembrovej St.Mary nepoznajú kurzové čísla favorita, 2.9 versus 2.7 veští presne to, čo predpovedá najväčšie percento ostrovných expertov.

Žeby teda 1:1? Skúste dať tip, kto prekoná Forstera Frasera.

Najbližšie pri Lige majstrov, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko