Sledujte nás

Dada cvičí

Dada cvičí brucho

Sviatky máme úspešne za sebou. Mnohí sa vracajú do zabehnutých fitness koľají a tí ďalší s novoročnými predsavzatiami sa pridajú po Novom roku.

Preto ďalší tréning bude tréning brucha. Možností cvičenia brucha je neuveriteľné množstvo. Ja som si zvolila tento, možno sa zapáči aj Vám.

Vzhľadom na preplnené fitká a hlavne kardio stroje, ponúkam Vám alternatívny spôsob na úvodné zohriatie sa. Jedná sa o komplex cvikov, kde je potrebné dodržať poradie cvikov, počet opakovaní na každý cvik je 6 , počet sérií je 4 a prestávka medzi sériami je 60sekúnd. Váhu si treba zvoliť individuálne.

KOMPLEX  1

  1. mŕtvy ťah široko 6 x
  2. mŕtvy ťah úzko 6 x
  3. príťahy činky 6x
  4. predný drep 6x
  5. zadné ramená 6x
  6. zadný drep 6x
  7. good morning 6x

Brucho s fit loptou

Začínam s vystretým telom, špičkami nôh sa dotýkam lopty a udržujem rovnováhu. Pri stláčaní brucha, hlava ide do predklonu, zadok hore. Pri tomto cviku sa neoplatí ponáhľať, aby ste nepreleteli nohami hlavu. 🙂

Brucho s pieskovou loptou

Ide o tri cviky s loptou a bez lopty. Izolované sklápačky, spodné brucho s dvíhaním zadku a klasické brušáky. Pokiaľ chcem supersériu, tak idem každý cvik na 10 opakovaní v 3 – 4 sériách bez prestávky. Ak chcem ťažšiu verziu, tak si pridám 2 – 3 kg loptu s pieskom. Možností je veľa.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Dada cvičí