Sledujte nás

Futbal

PSG – CHELSEA … Liga majstrov

Keď sa 300 rokov pred Kristom na Seine usadili Galovia z kmeňa Parisov, ani len netušili, že sa v ich meste bude o dobrých dvetisíc rokov kopať najbohatšia futbalová liga na svete. Merci, amis.

Prítomnosť je jedinou večnosťou, historické štatistiky, čerstvý švédsky atrament i predzápasové povinné klábosy do médií „potrebujeme, aby nás podržali fanúšikovia, bude to ťažký zápas“ tak rýchlo odpracte nabok. Kope sa o veľké peniaze, Joseho modrý voj prichádza dobyť Elyzejské polia aj s Diegom Costom, aj s Juanom Cuadradom aj s kompletnou silou jeho posledného pešiaka na lavičke. Cieľom pod Eifelovku je neprehrať, tým druhým zlámať Blancovi šiju doma na Stamford v odvete, a ako srdciar anglického ligového futbalu nemôžem neuveriť, že tak londýnsky Blues Band nakoniec urobí. Každopádne, Parížko, tras sa.

PSG som naposledy videl hrať keď babka vešala v dvetisícôsmom na dvore s kurincami rodinné spoďare, nebudem preto dnes prorokom, že ale onehdy vo Francii neexistoval ani “Ibrakadabra”, ani jeho najnovšie preexponované tetovačky je tutovka, že za tento spôsob charity by ho prefackala i matka Tereza. Iba malí sa bijú o prestíž, veľkí ju majú, dnes ale tutovo pôjde aj o ňu. Spomeňte si, kde nedávno kopal taký David Luiz.

Kurzy 2.8 versus 2.8, keď hrajú dvaja to isté, nemusí to byť remíza, dnes to s najväčšou pravdepodobnosťou bude. Ideme In-play, LAY PSG /nevýhra PSG/.

So, go-go, Diego!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal