Sledujte nás

Hokej

Novinky z NHL No. 2

Po trošku dlhšej pauze sa opäť raz hlásim so správičkami z klzísk silno ľadových amerických. Blíži sa koniec prestupového obdobia a všetky športové médiá riešia rôzne reálno nereálne špekulácie ohľadom množstva hráčov. Andrej Sekera sa vyjadril, že by rád opustil potápajúcu sa loď bratov Staalovcov, čo rozhýbalo viacero tímov, ktoré by potrebovali ofenzívne ladeného, správne drzého a spoľahlivého beka. „Axeman“ by sa mohol pridať ku dvojici Slovákov do Motor City, no ja osobne by som ho radšej uvidel hrať v Kalifornii v drese s veľkým D na prsiach. Oba tieto tímy sú na čele svojich konferencií a ženú sa za President Trophy, čo by znamenalo obrovskú stratu pre náš nároďák. Povedzme si pravdu, Sekera ťahal nielen obranu ale aj útok výberu Slovenska na posledných 2-3 MS.

Každopádne rošády v zostavách sa doteraz asi najviac dotkli Winnipegu a Buffala. Dva celky z rôznych pólov tabuľky si vymenili po dvojici hráčov. Jets získali Tylera Myersa (víťaz Calderovej trofeje pre najlepšieho nováčika sezóny 09/10) , no na druhej strane museli obetovať forvarda Evandra Kanea. Kane si svojou povahou podpísal rozsudok smrti a bolo len otázkou času kedy sa ocitne mimo kabíny znovuzrodených Stíhačov. Statusy na Twitteri, či fotky na ktorých klikuje s náložou dolárových bankoviek pobúrili nielen okolie, ale celý hokejový svet.

Keď len trochu sledujete hokej, určite ste si všimli streleckú fazónu Hossu. Dá sa len tipovať ako dlho mu táto vydrží, no prajem mu, aby to dotiahol čo najďalej Pokiaľ sa to nedotkne mojich Ducks, samozrejme :)). Marián však nie je jediný, komu pauza okolo All-Star Game prišla vhod. Kings opäť raz zahájili útok na miesto v Play-Off. Toronto prerušilo svoju „krásnu“ – fanúšikmi absolútne nečakanú sériu prehier, a budú bojovať o záchranu sezóny. O Ovečkinovi škoda reči.

Hviezda týždňa: Marián Hossa (Chicago Blackhawks) / Tyler Toffoli (L.A. Kings)

Tím týždňa:  Los Angeles Kings

Sklamanie týždňa: Boston Bruins

 

Power Rankings:

  1. Detroit Red Wings
  2. Tampa Bay Lighting
  3. Nashville Predators
  4. Chicago Blackhawks
  5. Pittsburgh Penguins

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej