Sledujte nás

Futbal

REAL MADRID – SCHALKE … Liga majstrov

Ujo Lešický by dnes znova riekol ono svoje klišéovité, že veľký pes večer zbije malého, možno s tým apgrejdom, že tentoraz už ani tak nemusí. Bo možno ani nechce. Baleťáckych 2:0 z Gelsenkirchenu mení totiž prestížny zápas na povinnú bohoslužbu.

Parnému valcu Realu Madrid karma posledných chvíľ najprv odpálila vibrátor, potom zasekla zásobovaciu maringotku a záverom dementovala riadiča s topičom, na Santiago Bernabeu by tak mal resuscitačný revajvl Ancelottiho baleťákov odskákať v súčasnosti na piatom mieste sídliaci bundesligový Fußballclub Gelsenkirchen-Schalke 04-a viac. Králi Madridu nedali gól z otvorenej hry v dvoch dueloch za sebou, a pokiaľ veríte, že kurz na presne túto eventualitu rotoval kdesi pri 336, viac než dobre pre vás, bo aj tak by ste-akiste nestavili ani gumuzgačoch.

Kvalitne roztrhnutý sval lieči mater príroda zo päť mesiacov + je jedno či ste Biroš alebo Modrič, bežko Luka nateraz ale konečne – a na rozdiel od toho prvého – môže dostať šancu nakopnúť milionardársky dízel tria Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale /posledne menovaný 8 stretnutí bez zásahu/ a zošutrovať Di Matteov betón, ktorému dnes v srdci Španielska dáva šancu na postup kurzík pri rovnej stovke. Keď dáte, copy-paste a poslať minimálne na topky.sk. Ste zaručenou šlehou dňa.

Dopo doči…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal