Sledujte nás

Futbal

BARCELONA – REAL MADRID, La Liga

Život je príliš krátky na to, aby sme tancovali so škaredými ženami, každopádne ešte kratší na to, aby sme si nechali ujsť Blaugranas a Merengues v exkluzívnom predveľkonočnom balení kindervajka two-in-one. El Clásico a porke te kierroo, lejdz´n dženlmn.

Na Camp Nou kopeme najsledovanejší futbalový duel na planéte, zabudnite na La Scalu, Teatro di San Carlo, či Royal Opera House, najväčšia scéna sa dnes volá Futbal. Zápolenie, kde neplatia štatistiky ani matematika, zápolenie, počas ktorého nedýcha Španielsko a fibriluje zvyšok futbalového sveta.

Messi v Lige majstrov naposledy ukázal nielen manchesterským Občanom, no i celej planéte, že je tým najmenším futbalistom, ktorý dokáže každého iného na ihrisku urobiť ešte menším, doslova som čakal, kedy argentínko vyskočí z obrazovky a dá to v obývačke medzi nohy i mne. Uff. Späť sú zadáci Alba i Alves, v strede poľa večný výraz futbalového kňaza Rakitica i Cruyffov malý cupkodvojník Modric. Impozancia sily Kataláncov v útočnom trojzáprahu Suarez-Messi-Neymar nemilosrdne katí kurz na domácich hlboko k 1.73, a tak …?

Verte, neverte, bars dobre pre nás MESSIášových judášov, ktorí to večer položíme na Real. Pri výstavných 4.9 nemôžu totiž inak ani vzornejší apoštoli. Kto totiž nevsadí, iba sa díva, a kto nie je hráč, je iba fanúšik. A to už mám dávno za sebou. Joke:)

V Barcelone potečú nervy, pot, a možno i niečo popri miešané s nimi, na Nou Camp vsádzajme každopádne na futbal.

Tak čo, Nabucco so Salmou Hayek, alebo lístok na El Clásico?

Vamosss, amigos!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. johndee

    22. marca 2015 at 8:48

    tak na tento velkolepy zazitok sa tesim a volim si listok na El Clasico 🙂 a verim ze ten jeden z najmensich futbalistov to dnes da aj v tomto zapase snov. Let’s go to Dream Theater.

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal