Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 33.kolo /sobota/

Handzuš má pravdu, na druhé miesta sa nehrá. A v lige líg už vôbec nie. Vitajte znova raz na zelených futbalových drnoch za ingliškanálom.

CHELSEA – MAN UNITED

Stret The Blues a manchesterských Devils na Stamfordskom moste prepne za bielymi skalami Doveru sobotňajšiu výhybku bežného života z módu standard do extraordinary, v Joseho ríši na juhozápade hlavného mesta sveta nekoncertuje veľký Van Gaal Red Orchestra len tak a hocikedy.

Líder z Chelsea bol naposledy proti Jazdcom z QPR v hernej kráse šetrný jak Počiatkova charizma na TA3, vyhrať jedinou strelou na bránu, na toto musíte byť teda ale ozaj že es-es, akože SuperSpecial. Doma v Londýne tankuje modrá ekipa v každom prípade vysoký oktán a v posledných týždňoch vzkriesení Diabli z Traffordu si idú na miestny trs tutovo a bez prehánky pre zážitok zo samého pekla. Van, The Blue one.

Kurzy 2 versus 4.4, všetko nasvedčuje tomu, že modrá je dobrá. Vsádzať budeme ale každopádne InPlay a podľa vývoja hry, presne ako naposledy v dueli United-City. Viete, ten paradox, keď vsadíte na výhru toho, kto nakoniec prehrá /City/, a vy ste nakoniec aj tak v pluse. Ďalší z „es-es“…:)

CRYSTAL PALACE – WEST BROM

Do Selhurst Parku prichádza Tonko Pulis už ako tréner hostí /14.miesto tabuľky/, a že mu tu za odrobenú drinu hodnú bývalého prostého anglického robotníka prichystajú domáce davy možno i standing ovation je isté ako neprečítaná etiketa na riedidle.

Prerod domácich Kryštálov od príchodu Alana Pardewa je na druhej strane na bestseller sezóny 2014/15, so zjavením sa jeho šedej eminencie v klube Eagles strelili títo 22 gólov a ich 25 nazbieraných bodov z 12-ich zápasov je oproti dovtedajším 17-im z 20-ich dosť i na pražského kúzelníka. Dnes favoriti pri 1.96.

Crystal neprehrá, remíza nevylúčená. Password dňa klikajte stopro pri čeľadi Bolasie. Bolasie7. Že týpek na neuverenie.

A nezabúdajte. Nevyhrávate striebro. Prehrávate zlato.

Dojutra, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko