Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 34.kolo /sobota/

Sú dni, kedy víťazom ostáva ten, kto prehral najmenej. Za kanálom tipujeme 34.kolo najlepšej ligy sveta, a kartárka píše, že dnes radšej opatrne…

SOUTHAMPTON – TOTTENHAM

Jarné vetry na juhu večného kráľovstva Albionu sú už teplejšie jak nedávni dizajnéri na Bratislavských módnych dňoch, St.Mary tak privíta londýnskych Kohútov bez zimných doplnkov, každopádne ale s Harry Kaneom, prvým šútrom v drese Spurs od čias Garyho Linekera, ktorý trafil súperovu sieť 30-krát za sezónu. Hotspur kopú na súperových trávach /pre mňa neuveriteľne/ tretí najlepší v lige, pruhovaná obrana domáceho šíku je na druhej strane jednou z najskvostnejších v dvadsiatke topflight. Volajte to dilema.

Kurzy 2.1 versus 3.9, hráme InPlay, Saints neprehrajú, LAY /nevýhra/ Tottenham pri kurze 4.

BURNLEY – LEICESTER

Na Turf Moor sa poruve dvojka bojujúca o záchranu medzi ostrovnou futbalovou aristokraciou, a že to bude na tráve o bolesti svinsko-kurieho oka je odhad presný jak Rewayove hodinky. Streľba Burnley pripomína bezzubú squaw z 23.strany karlmayovky, jediný gól z posledných 7-ich ligových stretov a posledné miesto tabuľky vraj ale nie je hanba, len nepríjemnosť.

Líšky z Leicestru vyhrali posledné tri ligové zápasy a dnes sú pri 3.05 miernym underdogom, na neprehru ktorého by som práve preto spokojne položil desinu. Počkáme, čo na to o 12:23 kartárka.

MAN CITY – ASTON VILLA

Stelárna forma SkyBlues sa má na Eastlands vrátiť s Wilfriedom Bonym, Davidom Silvom a Jamesom Milnerom, pellegríni ostávajú ale naďalej bez Vincenta Kompanyho, Gaela Clichyho, Samira Nasriho a Stevana Jovetica. Vzájomné štatistiky doslova derú Villans z živej skury, skóre 23:2 z ostatných 7-ich stretnutí je skoro ako to, čo by včerajším biedakom s dvojkrížom na prse súkli Lotyši mať tak ešte zo dve tretiny k dobru.

Pokiaľ sledujete mikroznamenia, pozor na návrat Gabriela Agbonlahora a zázračný prút Tima Sherwooda, pripomínajúci ten Pardewov v Crystal Palace. Aston Villa vôbec nemusí byť až taký lúzer, akým ho kurzík 1.29 /uff/ na City robí.

Citizens neprehrajú, skúsim 2:1 … Bony, Bony.

A pozor na prehry. Kto prehrá, ostáva žiť porazený.

Dozajtra, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko