Sledujte nás

Analýzy

ARSENAL – SUNDERLAND … dohrávka 37.kola Premier League

Neviem, či ochranná Zorro-škraboška pretláčala Fabregasovi z os frontale priamo na ľavú hemisféru, kto ale videl Španielov posledný skrat na Hawthorns v súboji Blues a West Brom Albion, jeho následnú červenú kartu a tri kusy v sieti toho času doslova komického futbalového kráľa ostrovov, nemohol nezapochybovať o tom, že v záverečných kolách Premier League sa za kanálom kope ozaj akoby že vymenená liga. Nanešťastie pre tipéra…

K prežitiu medzi elitou potrebuje Sunderland získať z posledných dvoch zápasov jeden bod a ako superman nulových remíz – Black Cats zatiaľ kopali 0:0 osemkrát v sezóne – onen bodík určite dosiahne. I napriek tomu, že jeho 118 striel na bránu súpera je v doterajších 36-ich zápasoch skutočnou hitparádou ofenzívnej biedy, a i napriek tomu, že pruhovaná jedenástka Mačiek porazila Gunners v ostatných 22 ligových dueloch jediný raz.

Delostrelci pália bez Oxlade-Chamberlaina a Welbecka, doma naposledy prekvapivo /?/ zadreli kanón proti Swansea, a ich ďalšia prehra na Emirates sa tak očakáva menej, ako Robertov nástup inkvizície na Slovensku.

Stávku na Chelsea sme našťastie stihli stiahnuť 4 minúty predtým, ako všetci modrí snehuliaci v zadných Joseho radoch stotripercentne ignorovali Berahina a ten prekopol Courtoisa na 1:0. Pestovaný inštinkt online tipéra, sledujúci každý pohyb na pľaci znova raz nesklamal. Dnes 10e na neprehru Gunners.

And no monkey business, Arsene…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy