Sledujte nás

Hokej

NO NEMILUJ TAMPU

Rozdielov medzi sezónou a play-off je mnoho, ale všimli ste si, že v playoff, keď sa hráč hádže do strely tak neodvracia tvár, aby videl kam ide puk? Alebo ani zlomené chodidlo vám nerobí problém hrať (Ryan McDonagh – kapitán Rangers)?

Tampa môže po jedenástich rokoch opäť vyhrať Stanley Cup a pri pohľade na ich tím mi srdce búši o čosi rýchlejšie, pot steká po tvári, v očiach sa mi blýska. Opak Edmontonu, ktorý si pekne ťahajú jednotky rok čo rok a nič z nich. Je pravda, že kapitán je Stamkos a obrana stojí na Hedmanovi, ale to ako vystužili tím je jednoducho očarujúce.

Mini pohľad na naj hráčov Tampy.

Tabuľka Tampa - BROsport.sk

A teraz postupne. Johnson – 24-ročný nedraftovaný, Kucherov – 21-ročný 2.kolo/58 (horšie než Jurčo v tom istom roku), Stamkos – 25-ročný 1.kolo/1, Killorn – 25-ročný 3.kolo/77, Palat – 24-ročný 7.kolo/208, Filppula – 31-ročný 3.kolo/95, Hedman 24-ročný 1.kolo/2.

A to sú tam ešte ďalší mladíci Nesterov, Namestnikov, či nedraftovaný Šustr a samozrejme aj pár starších.

Mladý tím, ktorý sympaticky drie a prebíja sa cez playoff. Rangers to mali oveľa ťažšie ako v predchádzajúcich zápasoch, lebo museli ustrážiť dve neskutočne silné formácie a špeciálne i „trojičky“ Johnson, Palat, Killorn.

A ak by to nestačilo, tak v bráne je Bishop (28-ročný 3.kolo/85), ktorý má v playoff tri shutouty a z toho dva v siedmom rozhodujúcom zápase ako dnes v noci.

No nemiluj to…. Hokej, playoff a tento rok aj Tampu Bay.

PS: Žeby v tom mal prsty Yzerman (generálny manažér)? Kvalitní hráči nie z prvého kola, to smrdí Detroitskou školou, no Steve na rozdiel od krídel stavil na mladosť.

Tampa Bay trojka - BROsport.sk

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej