Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov 2015/16 /utorok/

BARCELONA – BAYER LEVERKUSEN … Skupina E

Keby sme prirovnali Futbal Vatikánu, potom v Messim stotripercentne stratil jedného zo svojich najvplyvnejších kardinálov, to je fakt, čo nepoprie ani najortodoxnejší neverec. 43 gólov v La Lige z minulej sezóny a 10 v Lige majstrov nekúpite dnes ani na Oxford Street, schopnosť blaugranas premeniť roztrhnutý ligament argentínskeho cupka z nevýhody v jej opak ukáže večer na Nou Camp čo-to z mentálnej sily katalánskej pýchy.

Bayer Leverkusen zdolal v prvom strete BATE Borisov /4:1/, nájsť sa momentálne dá na 5.priečke Bundesligy, a na katalánskej hrude mu ponúka svetový bookie šancu vyhrať presne jeden zápas z 10-ich.

ARSENAL – OLYMPIAKOS … Skupina F

Na fazónu Gunners naposledy doplatil Tottenham i Leicester, v Lige majstrov však v prvom zápase Delostrelci nestíhali na čarodejníkov z Dinama Záhreb /2:1/. Keď človek zbadá na čele skupiny F mníchovský Bayern, musí mu byť jasné, že na Emirates nemá večer Wenger v snahe o vlastný úspech nárok pustiť čo i bod. Mikel Arteta nie je stratou, iné platí o Olivierovi Giroudovi /červená karta/. Prvý borec, ktorý strelil hattrick v La Lige, Serii A i Premier League nosí menovku Sanchez, žeby v Londýne strelila čílska ortuť znova kref?

Pekný večer a pri prepínaní kanálov nezabudnite vykompenzovať polovičku. Ešte lepšie predtým.

Fortuna vám ponúka stávku bez rizika na Ligu majstrov až do výšky 20EUR! Stavte si na Ligu majstrov vo Fortune!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal