Sledujte nás

Futbal

SLOVENSKO – BIELORUSKO … kvalifikácia ME

Írsko včera doma sedemkrát prešlo polovicu –aj to vďaka 103-metrovým kopom z vlastnej 16-ky, raz trafilo bránu a k miestnemu totálnemu bezvedomiu zvalilo v skupine D majstra sveta. Aj s jeho 72%-ným držaním lopty. Spýtajte sa, koľko brala Nike a Fortuna dohromady.

Futbalový Slovák v posledných dueloch kvalifikácie zadrel kanón, keď ho najprv znemožnila Furia Roja a potom doma len remizoval s borcami od Majdanu. Kým si to však Kozákovci ešte mohli dovoliť, dnes už tak úplne nie. Všetci pod Tatrou vieme prečo večer Pod Dubňom nie Peter Pekarík, všetci pod Tatrou vieme i prečo nie Robert Vittek, nik ale iba Jano vie, prečo nie Filip /Hološko/. Weiss je späť, určite bude lepší ako Hamšík, či ubehá viac než 63 minút, to uvidíme podľa toho, koľkokrát ho dá dole Filipenko potom, čo trikrát Sivakov. Pokiaľ ale chcete pri stávkovaní judášiť, Vladko aj s jeho bosou hlavou bude váš úhlavný priateľ. Slovensko kope na výhru pri 1.6.

Biele Rusko je nečitateľné, slabšie ako Ukrajina a určite s väčšími šancami ako mali včera Íri na Aviva Stadium. Ak to bola v ich prípade karma, čo spolu s nimi dnes ráno ani nedošla do roboty, tak potom zajtra že donevidenia Slovensko.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal