Sledujte nás

Futbal

ÍRSKO – BOSNA … Kvalifikácia EURO 2016

Stroho, sucho, svižne.

Na Aviva Stadium v miliónovom Dubline stačí Írom v barážovej odvete 0:0 a akákoľvek výhra, po 1:1 v prvom zápolení karty jednoducho nerozdali inak. Zápas je bez favorita, pri kurzových číslach 2.5 versus 3.4 rátajte s tým, že tieto počítajú nielen s domácou hrudou, no i s orodovaním svätého Patrika a faktom, že Zelených nemôže nepraj osudu fackať donekonečna. V navrátivšom sa O´Sheovi by som spasiteľa stopercentne nehľadal, ak v niekom hej, tak v koučovi Martinovi O´Nealovi. Borec okradol v kariére viac tipérov ako Jose za posledné tri mesiace. A záverom by ešte drzosť hlesla, že ak niekomu v bosnianskom zadnom voji neujde Long a Waltersovi nepadne slepinger na hlavu, Írsko to doma najskôr nedá.

Bosna má späť v hre Muhameda Besica a naďalej v bráne Asmira Begovica, alfu i omegu možnej domácej slzy spadnutej na tunajšiu matinku zem. Dzeko pôjde na kref a číselko 2.46 na postup hostí na EURO za euro+ sa proste skúsiť musí.

Večer idem proti pravdepodobnosti a dlhom, nedajte sa zbaláchať. Lebo staviť proti Martinovi a jeho zaroseným brýlkom, to fatálne musím. Vidíme sa skoro, kámo a …

O pár hodín v Belfaste – a hlavne pri ČT Sport – aj s vami, amigos!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal