Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 15.kolo /sobota/

Parohy rastú najlepšie na lysine, bombardéry padajú najrýchlejšie v Turecku, futbal teší i bolí najviac v Anglicku. Pätnáste kolo, amigos.

STOKE – MAN CITY

„My sme Stoke, ale nám to nevadí“ už vyše roka na Britannia Stadium nekričia, Mark Hughes spravil zo zaťatých pästí a vysunutých sánok borcov hádžucich pod Pulisom akurát tak 27-metrové outy jeden moderný mančaft s parádnou zmeskou taktikov, rýchlikov, technikov i nosičov vody. Šejkovia z Manchestru budú mať u pruhovaných plné nohy práce a plné trenky rešpektu, kto podcení Potters, bol už včera mŕtvy.

Hrnčiari kopú na tri body pri vysokých 5.9, pri vypisovaní kurzu stopro nemal bukmejker svoj deň.

ARSENAL – SUNDERLAND

Gunners už tri kolá nevyhrali, naopak, otĺkanci zo Sunderlandu brali posledné dva zápasy za plnku. Na Emirates to má byť pri 1.29 na Wengera jasnačka soboty, a to bez ohľadu nato, či Wenger Sancheza uštval alebo nie. Vezmite pôžičku od Cukenberga kým je štedrý a vpáľte ju na Gunners.

CHELSEA – BOURNEMOUTH

Jose, Robert u nás pod Tatrou vraví, že keď ide hrať futbalový zápas, ide vyhrať, nie naopak, a on je na Slovensku že INÝ Special One. Kilko pri 1.4 na Modrú, na Stamforde to dnes proti tajtrlíkovi nedodrb…

A ak ešte nemáte lysinu, veľmi by som sa zatiaľ nesmial…

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko