Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov 2015/16 /streda/

Višňovský i Sturridge sú znova na péenke, Furymu vzali autority opasok a údajne čaká, či ho po poslednej mastenici nevyzve Reway, Ujo Gaal blúdi v ríši teátra stratených snov a Arsenal i Chelsea večer kopú v Lige majstrov o prežitie. Žiť je boj…

CHELSEA – PORTO

Borci Julena Lopeteguiho idú na juhozápade Londýna proti všeobecným vyhliadkam i šanciam pri kurze na výhru 3.75, dobre bude vedieť, že z posledných 14-ich duelov v európskych súťažiach prehrali títo iba tri a práve všetky body ich dnes môžu posunúť v lige najlepších klubov sveta ďalej. Na úkor koho, toť jasné ako facka.

Joseho Blues brodia v lige biedu, kaluž i blato, ich šance na prvú štvorku sú menšie ako tie vaše, že dáte z hlavy hlavné mesto Burundi, v šíku disponujú vrátivším sa Ramirezom a Terrym a ak nepostúpia večer ďalej ani v Lige majstrov, Romana už bude poriadne naje-dovaný a nasr-dený.

Večer sa rozcvičte na Slovane v kahaelke a potom prepnite do Grécka na Olympiakos. Zraneniami zdemolovanému Arsenalu tam nestačí ani výhra 1:0, ani 2:1, len 3:2 a viac. Ak sa mu to podarí, neručím za ďalšie straty.

Šumný večer, amigos!!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal