Sledujte nás

Hokej

MEET JOHN SCOTT

Diváci v nashvillskej Bridgestone Arene boli počas uplynulého víkendu svedkami príbehu hodného filmového spracovania. Príbehu, ktorý obsahoval všetko, čo správny americký film obsahovať má. Reč je o All-Stars víkende NHL a hlavnou postavou ktorého bol John Scott.

Pred pár týždňami toto meno nevravelo nič takmer žiadnemu hokejovému laikovi, počnúc mnou a končiac Žiletkou. Tento tridsaťtriročný hokejista toho vo svojom profesionálnom živote mnoho nedokázal, hoci mať v CV písaných pár sezón v NHL je slušný výkon. Tento chlapík bol na zámorských klziskách známejší svojou tvrdosťou na ľade ako hokejovými a korčuliarskymi schopnosťami, a to sa potvrdilo aj v sobotňajšej šouke zručností, kde v boji o najtvrdšiu strelu skončil podľa očakávaní na chvoste a následne nepremenil ani jeden zo svojich dvoch nájazdov.

Avšak v jeho prípade ide o niečo viac. Do zápasu, ktorý má patriť tým najlepším v NHL, sa z recesie dostal bitkár a hráč zo štvrtého útoku. Z recesie fanúšikov. Veď práve oni si ho zvolili za kapitána Pacifickej divízie. A práve jeho, Johna Scotta, sa vedenie NHL chcelo zbaviť, aby vôbec nenastúpil do tohto zápasu. John bol najprv preradený na farmu Arizony a následne vytrejdovaný do Montrealu. Podľa pravidiel tak nesmel nastúpiť v zápase hviezd.

Tu sa ukázalo, v čom je NHL iná. Fanúšikovia sa vzbúrili voči rozhodnutiu vedenia NHL a tak dali hlasno najavo, že svojho kapitána chcú v zápase hviezd v Nashville stopercetne vidieť. A bolo tak – v sobotňajšom predstavovaní hráčov, kde stáli všetci borci v klubových farbách, bola na ľade i jediná čierna ovca. Scott mal celý večer na sebe čierny dres, v ktorom nastúpil aj v nedeľňajšej exhibícii, bez klubovej príslušnosti. Ako jediný hráč nemal na pleci v nedeľu znak klubu, ktorý reprezentuje.

Napriek všetkému, čo si užil za posledné týždne od vedenia súťaže, cez preradenie na farmu a vytrejdovanie do Montrealu, Pacifická divízia na čele s kapitánom Scottom zvíťazila v exhibičnom turnaji. Schválne, čo myslíte, kto bol vyhlásený za najužitočnejšieho hráča miniturnaja?  

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej