Sledujte nás

Hokej

Oh Canada alebo postrehy z NHL

Viete, že základná časť sa pomaly končí, keď Ottawa nasadí Hammonda do brány, ale s jeho súčasnou formou ju nezachráni ako pred rokom.

Dnes v noci sa zranil P. K. Subban, ktorý hneď rozhodil svoje rukavice a rozhodcovia nemohli nič iné urobiť ako zastaviť hru (z nejakého neznámeho dôvodu ju občas nezastavia).

Odkedy Montreal stratil Pricea, jeho výkony stáli za nič a teraz…  to už bude vlastne jedno. Keď som si pozrel konferenčné tabuľky NHL (Východ & Západ), moja škodoradosť sa naplno prejavila.

Z posledných piatich tímov na východe Severnej Ameriky sú tri kanadské a Toronto očividne nezachránil ani Babcock, ani Lomoriello, ani Marinčin, heh.

Tabuľka NHL 1 - BROsport.sk

Na západe je to ešte väčšia sranda, kde do posledných piatich tímov nepasuje iba Arizona (pred pár týždňami boli všetky štyri kanadské tímy pekne pokope). Ako znie kanadská hymna „Oh Canada…“ alebo vo voľnom preklade „Ach, jaj, jemine Kanada…“.

Tabuľka NHL 2 - BROsport.sk

Ale nerobme si z nich žarty, veď v troch kanadských tímoch hrajú Slováci a mám silný pocit, že Jaro Halák prestúpi do jedného z nich (tipol by som Edmonton). Prečo? Po jeho zranení tréner vyslovil vetu čo…  poteší: „Keby Jaroslav na čas vypadol zo zostavy, máme varianty,“ alebo ešte lepšie „Berube už za Islanders predvádzal výborné výkony a Thomas chytal rovnako dobre. Situácii budeme čeliť s ďalšími kvalitnými brankármi. K obom mám plnú dôveru.“ Tieto vety v preklade znamenajú „platíme veľa peňazí, ale ani zďaleka nie je nenahraditeľný a napríklad Greiss má aj lepšie výkony“.

Nakoniec by som chcel pár slov venovať legende 68. Jágr má najviac bodov z českých hráčov (Krejči má rovnako 51 a 5 zápasov menej, Voráček má 48 a 4 zápasy menej). Ale veď čím starší, tým viac bodov, nie? Na pobavenie je, že Jarda za 64 zápasov nazbieral 51 bodov a naši Mariánovia (Hossa/Gabby) za dokopy 108 zápasov dali spolu 50 bodov.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej