Sledujte nás

Futbal

BARCELONA – REAL MADRID … La Liga

Ak vám /Máriou/ Čírovou náhodou vypadlo dianie posledného novembra v Primera Division, tak potom rýchlou, krátkou, svižnou… a chladenou.

Barca na Bernabeu onehdy premenila slávne Klasiko na najsledovanejšie bago na zemeguli, madridské hell katastrofiko kopla so šturákom v nose, v nechutne sebavedomej tréningovej pohodke, CR7 sa zmenšil na CR6.23, Benzema metamorfoval na Bezmenu, ochozy na dokaličenom Bernabeu si fajne zaPiqueskali, z Raffu ostal Bend It Ass a na konci dňa to pribil hrdzavým už len Samo Slovák za mikrofónom že aká to strašná kefa – nula štyri.

Časy sa menia, my sa meníme v nich, či sa zmení i niečo v absolutizme blaugrany skrz totálny superhit víkendovej La Ligy uvidíme cobydup, rozumej v sobotu. Barca fičí 39 duelov bez prehry a aj keď vie, že dožiť sa 40-ky je ľahšie ako dať Kulyho pasongy vo fis mol, vie aj to, že 8 531+ km, čo majú v érkrafte za sebou Neymar, Lionel Messi a Luis Suarez po ceste z Južnej Ameriky nebude práve to, čo vycerí Luisa Enriqueho na šťastnú grimasu.

Naopak, Zidanovi muži Gareth Bale a Karim Benzema sú doslova lemon fresh, počas medzinárodnej prestávky dobre presušili termo tepláčky a pokiaľ ich nepostihne faciálna paréza Košíc, ktoré mali pred hokejovým play off tiež 10dní voľna, potom tromf pre Real číslo jedna. A kuknite si aj to, čo zrobel v utorok večer na ľavom krídle Ronaldo s belgickým zadákom. Hej, tým takým tmavším, čo dodnes hľadá menovku…

Mazec na záver? Kurzy 1.6 versus 5.4 /?!/, karamba mäsko pre tigra, stýv sype vrecko na kráľov. A i napriek tomu, že títo sú vonku infantilní jak Flašíkovej tetovačka.

Život je príliš krátky na to, aby sme tancovali so škaredými ženami, ešte kratší na to, aby sme si nechali ujsť Blaugranas a Merengues v exkluzívnom poveľkonočnom balení kindervajka two-in-one. Nuž, El Clásico a porke te kierroo, amigos!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal