Sledujte nás

Futbal

El Clásico spoza piva

Posledné dni mi hlavou prebehlo veľa myšlienok týkajúcich sa písania. Napísať niečo o sebe alebo radšej s niekým urobiť rozhovor či niečo iné? A tak som niekde zazrel (samozrejme, že na ksichtovej knižke), že o necelý mesiac začne udalosť, kedy sa 98% Slovákov zmení na fanúšikov s hokejom v krvi a vlajočkami na späťákoch, teda okrem Stewa, ktorý bude pred každým zápasoch slovenskej korčuliarskej skoroelity JaJudašovať. A tak sa v mojej pivnej hlave zrodil nápad, prečo sa nepridať k 98% národa a nebyť od(b/p)orníkom spoza piva. Hej, viem, originálne.

Predstavím vám najprv situáciu. Blikne mi správa na Facebooku, dajme tomu, že od Roba s textom: „Nedáme dnes rebra u vlka?“ Tak reku mobilizujeme partiu v Brne a celá čvarga bardejovská ide na rebrá, kto bude opäť raz každý každého vyzývať a urážať. A presne tam, niekde vzadu v nefajčiarskej miestnosti pri treťom pivnom špeciále (napríklad zelené marcové Starobahno) sa začne riešiť, akú súťaž to vlastne hrá van Tragedov United, prečo hrá Čelza úplnu špatenku, prečo sa Real nedá pozerať a tiež aj to, ako sa má Janík vo fínskom Oulu.

Vtedy padne otázka do pivného pléna a pivnej slámy, ako vidí Pišta najbližšie El Clasico. V tej chvíli Pišta začne mudrovať, že hoci Barcelona ťahá rekordnú sériu bez prehry a tá sa niekedy musí skončiť, na počudovanie ostatných naloží svojim vlastným baletkám, pretože aj Pišta vie, že tí to v súčasnej forme ani 18 s lavičkármi na Blaugranas nemajú. Trojka z Katalánska hoci bude ešte 67 minút niekde nad Atlantikom, ale aj tých 23 minút im bude stačiť, aby madridské labutie jazero znásilnili jak mňa kedysi Čajkovský v Štátnom divadle v Košiciach. V Madride je momentálne -10°C a podľa doktora Jozefa Iľka to bude v sobotu po 22. hodine stredoeurópskeho času -13°C. Ak Zizou postaví do zálohy Jamesa miesto rozbíjača Casemira, tak budeme vidieť znásilnenie veľmi podobné tomu madridskému z novembra 2015. No napriek tomu verím Realu a tipujem výsledok 3:1 v prospech MSN.

PS: Zidanovo posledné Clasico ako hráč? 1.4.2006 v Barcelone 1:1 (Ronaldinho – Ronaldo). Jeho prvé ako tréner 2.4.2016 v Barcelone. Výsledok? Napíšem nabudúce spoza piva.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal