Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov, 12.4.2016

Šejk Mansour, Zlatanovic, ronaldovci, Wolfsburg a všade sa kope o všetko a ešte viac, navyše a nanešťastie i v rovnakom čase, dámy a páni, pri pohľade na večerné odvety ligy najlepších futbalových klubov sveta to vidím jedine na kvalitné neuroleptiká – schizofrénia totiž nie je žiadna sranda a zaručene vás neopustí po celý život.

MAN CITY – PSG

Citizens na Seine prekvapili pred týždňom mňa, brášku i susedu Milku, anglický „strapec lúzrov“, čo po prekročení Doverskej úžiny spravidla a na 87% kakne predraženú trenku a rozmaže tintu pod vlastnou skurkou tentoraz prekvapivo uhral v Parku Princov kráľovských 2:2 a doma na Eastlands mu večer stačí i najzradnejších 0:0. Aguerovi namerali znova o centimeter nižšie ťažisko, čo s ním dokáže tragická Luizova hriva, prostoidný obličaj a chodidlová asymetria netipne ani Demichelis. Bony kope stále horšie ako moje reumatické koleno v doraste, Hartova omrzlina pri Sessegnonovom góle svet zas len utvrdila v tom, že jedničkou v bráne Three Lions musíbyť skôr či neskôr FF, rozumej Fraser Forster.

Ibra nedal v prvom dueli penu ani samostatný nájazd, za tie peniaze je to verte na pokutu aj v FC Kotěhúlky, dobrou správou je, že dvakrát za sebou to nespraví ani ten, čo si nepýta 600tisíc na týždeň. Paríž je futbalovo krajší, herne kompaktnejší, je už istým kráľom Francúzska, povedzte, či to ale stačí niekomu, kto chce stáť na Champ de Mars namiesto Eifelovky.

REAL – WOLFSBURG

  • Real Madrid zožral naposledy v lige chrabrých Baskov z Eibaru, Wolfsburgu nezávidím na ceste k Bernabeu ani autobus
  • Pokiaľ Pepe neodstrelí v 13.minúte Schurrlemu kruciálny ligament v pravom kolene, náskok 2:0 stratia árijci už do polčasu
  • So súčasným gólmanom Los Blancos budú títo potrebovať streliť 4 góly, proti defenzívcom kalibru Dante to ale dajú aj bez Halenára a Vitteka
  • Po treťom a švrtom z hlavy Balea skvapalnite piateho kapitána Morgana, oné neuroleptiká zaberajú trikrát lepšie. Aspoň dúfajte. Obaja.

Zážitoček, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal